Upoznaj Breda University of Applied Sciences - tvoje buduće nizozemsko sveučilište!

15.05.2020

Ako te zanima studij turizma i hotelijerstva, pronašao si pravi članak jer je vrijeme da upoznaš Breda University of Applied Sciences!


Breda University of Applied Sciences je među vodećim sveučilištima takve vrste u Nizozemskoj u području turizma i hotelijerstva, ali nudi razne preddiplomske i diplomske studije logistike, organizacije događaja i medija.

Na ovom nizozemskom sveučilištu studira preko 7000 nizozemskih i međunarodnih studenata iz oko 100 zemalja. Sve zgrade se nalaze na novom preuređenom kampusu koji je spoj nove arhitekture i stare među kojima je i zgrada bivšeg samostana - a ni zelenila ne nedostaje.

Teme koje ćeš obrađivati tijekom studija su međusobno povezane, zbog čega ćeš dobiti široko znanje i stvarati rješenja. Imaš i brojne mogućnosti dodatnog obrazovanja na sveučilištima s kojima je Breda University of Applied Sciences dogovorilo suradnju na programima razmjene, istraživanjima i terenskim izletima.

Predavači su profesionalci u tim područjima ali imaju prijateljski odnos sa studentima. Poduzetništvo je u središtu načina podučavanja i studente se potiče na pokretanje vlastitog biznisa koji može biti i dio projekta za diplomski rad.

Tvoj novi dom

Grad Breda se često spominje kao idealna lokacija za studentski život. Grad je inače smješten na jugu zemlje i optimalne je veličine - dovoljno velik sa svim potrebnim sadržajima ali opet dovoljno malen jer je sve udaljeno maksimalno 15 minuta vožnje biciklom. Dobro je povezan s ostatkom Nizozemske i europskim zemljama. Grad je siguran, ljudi su otvoreni a Nizozemci su poznati kao izvrsni govornici engleskog jezika.

Studij turizma i hotelijerstva u Nizozemskoj

Za studente koji se žele kvalificirati i dobiti profesionalnu viziju rada u turizmu, ovo sveučilište iznimno preporučujemo!

Kao što smo već napomenuli, među vodećim je sveučilištima u tim područjima a s obzirom da ćeš studirati na University of Applied Sciences znači da ćeš dobiti više praktičnog rada i tako prije diplome već imati dosta iskustva!

Pristupačne cijene

Nizozemska je već neko vrijeme poznata kao dobar odabir za studij u inozemstvu, a jedan od posebnih benefita su pristupačne cijene školarina koje na Breda University of Applied Sciences iznose 2168 eura za preddiplomske i diplomske studije. Uz to, prvu godinu preddiplomskog studija plaćaš samo 50%! Naravno, neki od diplomskih studijskih programa su cjenovno jeftiniji ili skuplji, ovisno o načinu izvođenja.

Koji studijski program odabrati?

Za pravi odabir sveučilišta potrebno je dobro razmisliti, a samo neki studija koje možeš uzeti u obzir na Breda University of Applied Sciences su:

  • Tourism Management, Tourism Destination Management (diplomski)

  • Leisure & Events Management

  • Hotel Management, International Facility Management

  • Logistic Management, Logistic Engineering, Leadership in Supply Chain Management (diplomski)

  • Built Environment - studij urbanog dizajna

  • Creative Media and Game Technologies

  • Media Innovation, Creative Business … i drugi!

Upoznajte se – online!

Breda University of Applied Sciences sudjeluje na virtualnom sajmu Study in Holland, 19.11. Razgovaraj s predstavnicima sveučilišta i saznaj više o studijskim programima! Naše obrazovne savjetnike upitaj sve vezano uz upise, školarine, stipendije i slično.

Link za prijavu pronađi ovdje!

Povezane vijesti

Corvinus University of Budapest – studiji ekonomij...

Oko 11,500 studenata raspoređeno je na 12 institucija sveučilišta pod vodstvom stručnjaka svake discipline. Glavna zgrada ovog skoro stogodišnjeg sveučilišta uvrštena je na...
12.10.2021 Vidi više

Olakšan ulazak u UK svim potpuno cijepljenim građa...

Svi oni koji su potpuno cijepljeni u zadnjih 14 dana, imat će pravo ulaska u zemlju. Među priznatim cjepivima su: Oxford/AstraZeneca, Pfizer BioNTech, Moderna i Johnson & Johnson. Putnici koji pu...
24.09.2021 Vidi više

MODUL University Vienna – sveučilište usmjereno na...

Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se! Zagreb, Hotel...
16.09.2021 Vidi više

Dundalk Institute of Technology – vodeća tehnološk...

Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se! Zagreb, Hotel...
16.09.2021 Vidi više

Fontys UAS – jedno od najboljih sveučilišta primij...

Sveučilište Fontys jedno je od najvećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj koje moraš istražiti, a nalazi se u dijelu Nizozemske koji je okarakteriziran kao brzorast...
09.09.2021 Vidi više

Što je to obrazovno savjetovanje i zašto ga odabra...

Odabir i upis željenog studija u inozemstvu uzbudljiv je, ali i kompleksan proces koji podrazumijeva detaljno informiranje o studijskim programima, obrazovanju u inozemstvu, uvjetima i kriterijima sve...
26.08.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka