Šibenik - studij u inozemstvu i ljetni kampovi

Globalna avantura – otkrijte svijet kroz studiranje u inozemstvu i jezične kampove

travanj 4 čet.
4.04.2024
16:00 - 18:00 sati
Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, multimedijalna dvorana

Želja ti je studirati u inozemstvu ili usavršavati vještine stranog jezika? Možda još nisi siguran/sigurna koje se sve mogućnosti nude?

 

IntegralEdu tim posjetit će Šibenik  4.4.2024. kako bi te informirali o svim mogućnostima i prednostima obrazovanja u inozemstvu. Naše prezentacije za cilj imaju upravo navedeno – informirati mlade i njihove roditelje o  prilikama za obrazovanje u inozemstvu, destinacijama, sveučilištima i studijskim programima, školarinama, stipendijama te jezičnim tečajevima za djecu i odrasle.


Sudjelovanje je besplatno, međutim potrebno se online registrirati na obrascu ispod radi ograničenog broja mjesta. Vidimo se u Gradskoj knjižnici Šibenik od 16h!

Studij u inozemstvu ili jezični kamp ili oboje?

Svijet je prepun prilika i čeka na tebe!

Upusti se u globalnu avanturu obrazovanja!

Jesi li znao/znala da članstvom Hrvatske u EU hrvatski učenici i studenti imaju pravo na benefite poput besplatnih školarina za studij u zemljama poput Finske, Švedske i Danske? Znaš li i da hrvatski učenici i studenti imaju pravo na snižene školarine u svim državama članicama EU? Tako npr. školarina za vrhunska državna sveučilišta u Austriji iznosi oko 300€ godišnje, u Belgiji je oko 1000€ godišnje, u Italiji max. 2000€, u Nizozemskoj i Mađarskoj 2500€, itd.

Postoje i razne stipendije za studij kao i za smještaj te studiranje uz posao. Također, naši učenici tj. budući studenti mogu i raditi za vrijeme trajanja studija bez ikakvih problema te si tako dodatno zaraditi za džeparac.

Najpopularniji studiji koji se gledaju vani su programi vezani za STEM područje, arhitekturu, biznis i poslovanje, psihologiju, komunikacijske znanosti i multimediju. Prema UNESCO-vim podacima, preko 10,000 hrvatskih učenika je trenutno na studiju u inozemstvu. Saznaj kako i ti možeš biti jedan od njih.

Jezični kampovi kao novi trend

Tečajevi jezika u inozemstvu su više od ljetnih praznika, više od jezičnog tečaja i iskustvo koje bi više od 95% naših klijenata ponovno ponovilo. Razgovor na stranom jeziku, novo okruženje i nova atmosfera, zanimljive aktivnosti i upoznavanje novih ljudi – sve ovo uključuje jezični tečaj u inozemstvu.

 

Djeca i mladi iz Hrvatske sve češće jezike usavršavaju u sklopu jezičnih kampova, a najčešći izbor su kampovi engleskog jezika u Engleskoj te njemačkog u Austriji. Popularni su i talijanski, španjolski te francuski

 

Prosjek godina djece koja idu na jezične kampove svake godine se smanjuje. Vidimo trend odlaska mlađe djece na kampove (sada je to već oko 14 god. prosječno) što ukazuje na to da su roditelji sve otvoreniji ali i svjesniji dobrobiti ovakvih kampova za djecu. Osim što usavršavaju jezik, djeca svladavaju i druge vještine poput sporta, kulinarskih i glazbenih vještina, razvijaju kreativnost, samostalnost, uče nove kulture i razvijaju se u internacionalnom okruženju.

Rezerviraj svoje mjesto na informativnoj prezentaciji o globalnoj avanturi obrazovanja u Šibeniku!Upoznaj našu obrazovnu savjetnicu!

Upoznaj našu obrazovnu savjetnicu!

O Katarini

Katarina je rođena Šibenčanka. Nakon završene jezične gimnazije Faust Vrančić otišla je na studij na američko sveučilište kako bi iskusila međunarodni način studiranja. U sklopu studija imala je i praksu u Washingtonu na Institute of World Politics.

Radi u IntegralEdu agenciji od 2017. godine kao obrazovna savjetnica te je pomogla već stotinama hrvatskih učenika prilikom prijave na studij u inozemstvu te na jezične tečajeve. Bila je i glavna voditeljica našeg grupnog tečaja u Bromsgrove školi u Engleskoj 2018. godine. Trenutno je voditeljica našeg odjela za visoko obrazovanje.

Osobno

Supruga, mama dvoje djece, vlasnica shih tzu-a, aktivno priča engleski i talijanski jezik. Hobiji: čitanje knjiga, šetnje u prirodi.

Kontakt

k.pancirov@integraledu.hr

0914683385

LinkedIn

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka