MASTER'S DEGREE ABROAD

Velik izbor sveučilišnih programa, prilika za specijalizaciju znanja, konkretnu praktičnu primjenu i profesionalni razvoj.

veljača 16 sri.
16.02.2022
15:00 - 18:00 sati
Online

Kvalitetan diplomski studij omogućuje ti nadogradnju stečenoga znanja i vještina s preddiplomskog studija, kao i karijerno profiliranje te usmjeravanje prema željenoj profesiji. Sveučilišta u inozemstvu nude raznolik izbor diplomskih studija na engleskom jeziku, a dvogodišnji studiji i mogućnost stručne prakse ili razmjene na parnerskim institucijama.

 

Pridruži se virtualnom događaju Master's degree abroad 16. veljače od 15 do 18 sati i informiraj se o mogućnosti upisa vrhunskih diplomskih studija u inozemstvu. Razgovaraj s obrazovnim savjetnicima agencije IntegralEdu i upoznaj predstavnike popularnih sveučilišta:

 

⚡Breda University of Applied Sciences

⚡Vrije Universiteit Brussel

⚡Tilburg University

⚡Global School for Entrepreneurship

⚡Bauhaus-Universität Weimar

⚡EU Business School

⚡University of Hull

⚡LUISS Guido Carli University

⚡University of Wolverhampton

 

Raspored prezentacija:

15:00 - 15.30 CET -  „How to choose a Master's degree abroad“ - Iva Kužina, IntegrallEdu, Q&A session
16:00 - 17:00 CET - „(Pre-)Masters at Breda University of Applied Sciences“ - Madelon Nouwen, Jasper Wilms, Breda University of Applied Sciences, Q&A session

 

Zašto je upis diplomskog studija u inozemstvu prvi korak prema uspješnom ostvarenju?

  • život i obrazovanje u multikulturalnom okruženju korisni su za osobni i profesionalni razvoj,
  • mogućnost praktične primjene znanja tijekom studija; stjecanje vještina potrebnih za poslovni sektor i vrijednih crtica u životopisu,
  • diploma s međunarodno priznatih i cijenjenih sveučilišta,
  • prilika za profesionalnim ostvarenjem u međunarodnom okruženju,
  • mogućnost umrežavanja na međunarodnoj razini.

Sudjelovanje je besplatno.

PRIJAVI SE
MASTER'S DEGREE ABROAD

Želiš upisati diplomski studij u inozemstvu? Darujemo ti besplatnu prijavu!

Prijavi se na online događaj i iskoristi besplatnu prijavu na željeno sveučilište u inozemstvu.

Svi oni koji se prijave na Master's degree abroad virtualni događaj 16. veljače ostvaruju pravo na jednu besplatnu prijavu na neku od partnerskih institucija koje sudjeluju na događaju:

 

⚡Breda University of Applied Sciences
⚡Vrije Universiteit Brussel
⚡Tilburg University
⚡EU Business School
⚡University of Hull
⚡LUISS Guido Carli University
⚡University of Wolverhampton

 

Prijava za partnerske institucije uključuje:
•    mentoriranje i individualiziran pristup prilikom odabira odgovarajućeg studija i sveučilišta,
•    cjelokupni proces prijave na jedan studijski program,
•    upute za pripremu motivacijskog pisma i životopisa potrebnih za prijavu,
•    jedan prepravak svih dokumenata,
•    finalni pregled cjelokupne dokumentacije.

 

Prijavi se i sudjeluj na događaju te se zatim javi našim obrazovnim savjetnicima za besplatne konzultacije i iskoristi mogućnost besplatne prijave na željeni diplomski studij u inozemstvu!

PRIJAVI SE!

Sveučilišta koja sudjeluju na događaju:

University of Westminster
University of Westminster

London

University of the Arts, London
University of the Arts, London

Tilburg University
Tilburg University

 

Tilburg University jedno je od najpopularnijih nizozemskih sveučilišta zbog svojih pristupačnih školarina, financijskih olakšica za studente, vrhunskih studijskih programa te opremljenosti sveučilišta. Na ovome sveučilištu možete upisati neki od ovih diplomskih studija: Communication, Digital Sciences, Culture & Philosophy, Data Science & Artificial Intelligence, Economics & Management, Law & Public Administration, Social & Behavioral Sciences, Theology.

Saznaj više
Global School for Entrepreneurship
Global School for Entrepreneurship

 

 

Global School for Entrepreneurship obrazovna je institucija smještena u Amsterdamu. Kroz obrazovanje na diplomskoj razini studenti stječu precizno znanje i vještine relevantne za tržište rada te pokretanje i vođenje vlastitoga poslovanja. Ono što ističu jest bogato iskustvo te suradnju s preko 25 tisuća raznih start-upova.

Saznaj više
Bauhaus-Universität Weimar
Bauhaus-Universität Weimar

 

Bauhaus-Universität Weimar važna je institucija u industriji umjetnosti i dizajna. Ovo njemačko sveučilište nudi širok spektar studijskih programa, a broji preko 4000 studenata. Njihovi studiji usmjereni su na područja Architecture and Urbanism, Civil Engineering, Art and Design, Media, a pojam Bauhaus označava želju za eksperimentiranjem, otvorenost, kreativnost i internacionalnost.

Saznaj više
EU Business School
EU Business School

Osnovana 1973., EU Business School je međunarodna, profesionalno akreditirana poslovna škola visokog ranga s kampusima u Barceloni, Ženevi, Montreuxu i Münchenu. Njihovi diplomski studiju usmjereni su na poduzetništvo, inovacije i vodstvo. Navedeno uključuje poslovnu administraciju, komunikaciju i odnose s javnošću, međunarodno poslovanje, digitalno poslovanje, sportski menadžment, marketing, financije i poduzetništvo. QS Stars Rating ocijenio je ovu instituciju s 4 zvjezdice u kontekstu izvrsnosti poslovne škole. 

Saznaj više
University of Hull
University of Hull

University of Hull već 90 godina mijenja način na koji ljudi razmišljaju. Njihov moto, Lampada Ferens, prevodi se kao 'nositi svjetlo učenja', a tijekom godina to su svjetlo dijelili s tisućama studenata iz cijeloga svijeta. Kao 14. najstarije englesko sveučilište, ponose se dugom tradicijom akademske izvrsnosti i istraživanja usmjerenih prema povećanju kvalitete života društva. Prema Guardian University Rankings 2022, Hull se u posljednje dvije godine podigao za 42 mjesta te sada zauzima 53. mjesto na ljestvici najboljih britanskih sveučilišta. American Studies, Physics, Earth & Marine Sciences and Education programi su svrstani u 10 najboljih na nacionalnoj razini!

Saznaj više
LUISS Guido Carli University
LUISS Guido Carli University

Ovo talijansko sveučilište nudi inovativan obrazovni pristup na svoja četiri odjela: Economics and Finance, Business and Management, Law, i Political Science. Nadalje, Luiss ima četiri institucije za diplomske i stručne studije: Luiss Business School, School of Government, School of Law i School of European Political Economy. Na ovome sveučilištu obrazuje se preko 1600 studenata na preddiplomskoj i 1000 na diplomskoj razini. Ono što razlikuje sveučilište Luiss od ostalih institucija jest privilegiran odnos s poslovnim svijetom, odnosno suradnja s preko 500 tvrtki, multinacionalnih kompanija te javnih i privatnih institucija.

Saznaj više

University of Wolverhampton privlači preko 23 tisuće studenata koji su odabrali ovo sveučilište zbog inovativne tehnologije, stručnog osoblja i programima usmjerenima prema poslovnom svijetu. Smješteno u West Midlandsu, sveučilište je dobro povezano sa svim dijelovima UK-a. University of Wolverhampton dobilo je četiri zvjezdice u najnovijem međunarodnom sustavu ocjenjivanja kvalitete sveučilišta QS Stars. Sveučilište nudi preko 120 diplomskih studija, od kojih su mnogi cijenjeni i priznati globalno.

Saznaj više

Sudjelovanje je besplatno.

PRIJAVI SE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka