Ljetni jezični kampovi u Njemačkoj i Austriji - popust na ljetne tečajeve njemačkog jezika!

Popust na rezervacije do 12. travnja 2024.

travanj 8-12 pon.-pet.
8.04 - 12.04.2024
09:00 - 17:00 sati
Online

Uči njemački u zemljama njemačkog govornog područja!

 

Uči ili usavrši njemački jezik u zemljama njemačkog govornog područja uz ekskluzivne popuste na ljetne kampove za djecu i odrasle u tjednu  od 8 do 12. travnja! Provedi ispunjeno, dinamično i produktivno ljeto uz vrhunske tečajeve stranih jezika u inozemstvu.

 

Njemačka i Austrija, osim što su zbog svoje bogate povijesti i kulture, impresivne arhitekture, modernih gradova te umjetničke i glazbene pozadine vrlo rado posjećena turistička destinacija, ujedno su i lokacije kojima mnogi teže kako bi postigli željeni obrazovni i karijerni uspjeh.

 

Sjajna atmosfera po kojoj su ove zemlje poznate oduševila bi svaku mladu osobu, a učenje i komuniciranje na njemačkom jeziku pretvorila u jedinstveno obrazovno i kulturno iskustvo. Uz to, ljetnim kampovima za djecu i odrasle na ovim lokacijama neće nedostajati element zabave zbog raznolike turističke ponude Austrije i Njemačke, ali aktivnosti u sklopu tečajeva stranih jezika.

 

Iskoristi popuste na ljetne kampove škola ActiLingua Academy te na grupni polazak na ljetni kamp njemačkog jezika u Münchenu. Popust se odnosi samo na tečajeve navedenih škola, a vrijedi uz rezervaciju i plaćanje pologa do 12. travnja.

Jezični tečajevi u Njemačkoj i Austriji

Holiday Course, Beč
Holiday Course, Beč

Ovaj je tečaj osmišljen za mlade samostalne tinejdžere koji žele poboljšati svoje znanje njemačkog jezika i istražiti Beč. Njemački se uči u grupama po najviše 15 polaznika u 20 ili 30 šk. sati tjedno i 5 dodatnih kulturalnih sati. Tijekom ljetnih praznika polaznici mogu upisati dodatni tečaj OSD za pripremu za stjecanje certifikata znanja njemačkog jezika. Tečaj uključuje osam nastavnih sati specijalizirane obuke za ispit za certifikat. Ovaj je kamp namijenjen mladima uzrasta od 16 do 19 godina.

 

*popust od 100€ odnosi se na rezervacije od minimalno 2 tjedna

Saznaj više
Ljetni kamp Njemačkog u Münchenu
Ljetni kamp Njemačkog u Münchenu

Ljetni tečaj za polaznike od 14 do 18 godina

Tečaj se održava na kampusu jezičnog centra, u hostelu A&O u centru Münchena, gdje su polaznici smješteni i gdje imaju osigurane obroke. Svaki dan nakon nastave, polaznici uživaju u raznovrsnim popodnevnim aktivnostima, istražujući gradske znamenitosti, muzeje, sportske igre te zabavne sadržaje. Subotnji cjelodnevni izleti uključuju posjete Allianz Areni, Bavaria Filmstadtu, dvorcu Nymphenburg, Deutsches Museumu, NS-Dokuzentrumu, Muzeju Mensch und Natur, koncentracijskom logoru Dachau te Marienplatzu.

 

Ovaj ljetni kamp idealan je za djecu uzrasta od 14 do 18 godina, a polazak je planiran 14. srpnja.

 

*Popust od 100 € na rezervacije do 12. travnja 2024. 


 

Saznaj više

Informiraj se na individualnim konzultacijamaRezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka