JOB FAIR Zagreb

Upoznaj uživo svog Work and Travel USA poslodavca

prosinac 8 pet.
8.12.2023
09:00 - 18:00 sati
Zagreb

Planiraš iduće ljeto provesti na Work and Travel USA programu?

Na Job Fairu imaš priliku uživo upoznati svog budućeg poslodavca i saznati sve informacije o poslovima koji te zanimaju! 

U suradnji sa sponzorskom agencijom InterExchange organiziramo Job Fair na koji stižu i tri popularna poslodavca koji će u Zagrebu intervjuirati sve zainteresirane studente te mnogima ponuditi posao na programu.

Job Fair namjenjen je svim našim klijentima i onima koji se to tek spremaju postati, savršena je prilika da odabereš najbolje poslove, upoznaš sponzorsku agenciju i mirno čekaš razgovor za vizu! 

UPOZNAJ POSLODAVCE

Ocean Edge Resort
Ocean Edge Resort

Ocean Edge Resort & Golf Club nalazi se na Cape Codu u državi Massachusets, jednoj od najpopularnijih destinacija među Work and Travel USA studentima. S obzirom na lokaciju koja se nalazi na istočnoj obali postoji velika šansa da studenti nađu i drugi dodatni posao. Poslodavac nudi i smještaj u motelu te organiziran prijevoz do posla što ga čini vrlo popularnim odabirom među studentima, a broj radnih pozicija omogućava i prijave u grupi. Poslodavac nudi konkurentnu satnicu, a visoke su i prilike za napojnicama odnosno dodatnom zaradom. 

 

 • Radne pozicije: Stock Clerk, Cleaner, Bell Person, Dishwasher, Server, Housekeeping, Front Desk, Bartender, Bus Person, Cashier, Pool/Beach Attendant
Saznaj više
Sun Valley Resort
Sun Valley Resort

Sun Valley Resort nalazi se na zapadu SAD-a, u saveznoj državi Idaho na prekrasnoj lokaciji u prirodi. Za sve one koji žele doživjeti prekrasnu američku prirodu, ovo je idealna destinacija. Sun Valley Resort vrhunski je hotel koji svojim studentima nudi i priliku za praksu. Poslodavac studentima nudi i osiguran smještaj u iznosu od samo 77 USD po tjednu. S obzirom na veliki broj radnih pozicija, moguće su prijave i u grupi, a osim visokih satnica, velika je mogućnost i dodatne zarade putem napojnica. 

 • Radne pozicije: Spa Attendant, Lift Operator, Housekeeping, Food and Beverage Assistant, Cashier, Hospitaly Crew
Saznaj više
Grand Teton Lodge Company
Grand Teton Lodge Company

Grand Teton Lodge Company nalazi se u saveznoj državi Wyoming i dio je prekrasnog Grand Teton nacionalnog parka. Poslodavac zaposlenicima nudi besplatan smještaj te osigurane obroke za 80 USD tjedno. Zbog velikog broja pozicija, moguće su prijave u grupi, a Grand Teton Lodge Company svake godine okuplja studente iz cijeloga svijeta što je odlična prilika za upoznati i druge studente. Poslodavac nudi velike satnice te je i velika prilika za ostvarivanje napojnica. 

 • Radne pozicije: Hospitality Crew - Busser/Sever's Assistants, Restaurant Cashier, Retail Sales Associates, Host/Hostess
Saznaj više

Započni svoju Work and Travel USA avanturu

Javi nam se!

Zašto sudjelovati na JOB FAIRU?

 • imaš priliku upoznati sponzorsku agenciju
 • imaš priliku razgovarati s poslodavcem uživo
 • imaš priliku dobiti posao na licu mjesta
 • prilika da upoznaš i druge studente iz Hrvatske ili buduće kolege
 • prvi pravi doticaj s programom prije nego započne tvoja američka avantura

Kako sudjelovati?

 • Job Fair namijenjen je isključivo našim klijentima odnosno svima koji potpišu ugovor o suradnji
 • Nakon prijave na program potrebno je, uz našu pomoć, ispuniti profil u sustavu sponzorske agencije
 • Kad uspješno popuniš svoj profil, prijavljuješ se za intervju

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka