#1 Work and Travel USA iskustvo

04.10.2021

Što se tiče mog Work&Travel programa stvarno mogu reći da je odlazak tamo bio jedna od najboljih odluka koju sam donio. 


Naš klijent Borna 2019. proveo je četiri mjeseca radeći i putujući po Sjedinjenim Američkim Državama, a s nama je podijelio svoje iskustvo.

Kako si se odlučio za Work&Travel USA program?

Odlučio sam otići jer sam zaključio da mi je to jedinstvena prilika da vidim Ameriku, upoznam kulturu, a i stvarno mi je bila velika želja posjetiti taj kontinent.

Koji je bio tvoj opis posla?

Išao sam na ljeto 2019. i radio sam u resortu u New York Stateu (planine New Yorka, kojih 3 sata autom od samog grada). Posao koji sam radio bio je server u restoranu, ali uz to sam radio i razne dodatne poslove u tjednima kada je bilo manje posla.

Bi li ponovio to iskustvo?

Naravno da bih opet išao na program, razmišljao sam i o odlasku 2020. godine, ali zbog pandemije sam odustao. Tko zna, možda odem sljedeće godine! Preporučio bih svakome tko ima priliku da se odvaži na odlazak. Naravno neće sve biti savršeno, bilo je tu i dosta negativnih stvari, ali one se zaborave.

Nemoj propustiti svoju studentsku mogućnost odlaska u zemlju prilika. Upoznaj se sa svim kulturama svijeta te otkrij kako je to živjeti i raditi u Americi. Za besplatne konzultacije prijavi se preko poveznice.

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka