WORK AND TRAVEL USA: Ukidanje intervjua za vizu za WAT povratnike

25.01.2022

Work and Travel USA – Work and Travel obavijesti / Work and Travel poslovi / Work and Travel cijena / Work and Travel agencije / Work and Travel Hrvatska / Work and Travel popusti – sve informacije na jednom mjestu!


Od američkih partnerskih institucija dobili smo informaciju kako je The Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) poslala obavijest o ukidanju zahtjeva za razgovore za vizu za Work and Travel USA povratnike.

Kao što znate, svi podnositelji zahtjeva za J vizu moraju predočiti novi obrazac DS-2019, čak i ako iduće godine ponovno podnose zahtjev za istu kategoriju. Nova odluka odnosi se na to da se podnositelji zahtjeva kojima je izdana J viza u posljednjih 48 mjeseci mogu potencijalno kvalificirati za izuzeće od intervjua u slučaju ponovnog podnošenja zahtjeva za novu J vizu.

Kontaktirali smo veleposlanstvo te čekamo službene informacije koje će potvrditi ovu odluku, a koje ćemo vam zatim pravovremeno prenijeti.

U ovom trenutku nemamo više detalja o procesu intervjua za dobivanje viza. Međutim, čim ih saznamo, bit ćete obaviješteni!

Za sve nejasnoće javite se Tei na t.ivanic@integraledu.hr ili 091 468 3386

Ključne riječi:
work and travel usa vijesti

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka