Work and Travel USA – Sjedinjene Američke Države ukidaju mjere o cijepljenju protiv COVID-a-19 za ulazak u SAD!

04.05.2023

Od 11. svibnja 2023. više neće biti potrebna potvrda o cijepljenju protiv COVID-a-19 za ulazak u SAD za strane putnike!


 


Bijela kuća službeno je objavila kako će Sjedinjene Američke Države 11. svibnja ukinuti mjeru kojom su strani putnici i radnici u saveznim institucijama morali biti cijepljeni protiv COVID-a-19. Zastupnički dom američkog Kongresa izglasao je u veljači ukidanje obveze cijepljena kojom su svi strani putnici u zračnom prometu morali biti cijepljeni protiv COVID-a-19.


Administracija predsjednika Joea Bidena u lipnju prošle godine odustala je od zahtjeva da ljudi koji dolaze u SAD zrakoplovom moraju biti negativni na testu na COVID, ali je zadržala zahtjeve Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) o cijepljenju za sve strane putnike. Od 11. svibnja ove godine ukinuti će se i ta preventivna mjera protiv COVID-a-19.


Ministarstvo domovinske sigurnosti u ponedjeljak je priopćilo kako počevši od 12. svibnja više neće zahtijevati od putnika izvan SAD-a koji ulaze u Sjedinjene Države preko kopnenih ulaznih luka i trajekata da se cijepe protiv COVID-19. 
 

Ključne riječi:
work and travel usa

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka