WORK AND TRAVEL USA: Obavijest o obaveznom cijepljenju

04.01.2022

Work and Travel USA – Work and Travel obavijesti / Work and Travel poslovi / Work and Travel cijena / Work and Travel agencije / Work and Travel Hrvatska / Work and Travel popusti – sve informacije na jednom mjestu!


Službene informacije o cjepivu i dalje su jednake onima koje smo prenijeli:

Informacija od veleposlanstva je da je SAD otvoren za putnike, ali za ulazak u SAD potrebno je biti potpuno cijepljen. To podrazumijeva cijepljenje s dvije doze cjepiva koje je odobrilo WHO (samo ruski Sputnik još uvijek nije odobren). 

Što se tiče 3. doze, u Veleposlanstvu SAD-a govore kako još uvijek nema službene informacije i odluke, ali da se može očekivati da će dopunska doza biti potrebna za one koji žele ići na Work and Travel USA, a koji su primili obje doze u razdoblju dužem od 6 mjeseci. 

Uz to, američka vlada trenutno zahtijeva od svih putnika u zračnom prometu koji putuju u SAD iz strane zemlje, što uključuje Work and Travel USA program, da dostave negativan rezultat COVID-19 testa napravljenog unutar 24 sata od polaska. Putnici će prije ukrcaja na let svojoj zrakoplovnoj tvrtki morati dostaviti dokaz o negativnom rezultatu.

Unatoč izostanku službene informacije, promjene zahtjeva za cjepivom u Europi dovele su do razmatranja mogućnosti da će se prije ljeta definicija statusa „fully vaccinated“ za putovanje u SAD promijeniti te uključiti takozvanu booster dozu cjepiva.

Imajte na umu ovaj potencijalni razvoj događaja, osobito ako se planirate cijepiti tek nakon intervjua za vizu. Ako se zahtjevi promijene, potrebno je osigurati dovoljno vremena za primanje booster doze jer u suprotnom nećete moći putovati u SAD. 

Imaš dodatna pitanja? Javi nam se i dogovori besplatne konzultacije s našom savjetnicom Teom koja će ti odgovoriti na sva pitanja i nedoumice.

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka