WORK AND TRAVEL USA: Moguć porast cijene J-1 vize za Work and Travel USA program

10.01.2022

Work and Travel USA – Work and Travel obavijesti / Work and Travel poslovi / Work and Travel cijena / Work and Travel agencije / Work and Travel Hrvatska / Work and Travel popusti – sve informacije na jednom mjestu!


American State Department objavio je moguće povećanje naknada za obradu F, M i J vize za više od 50 posto.

Nacrt pravilnika o promjeni naknada objavljen je u državnom registru krajem prosinca i otvoren je za javno komentiranje do 28. veljače 2022.

Prema predloženim izmjenama, naknade za neimigrantske vize (uključujući F, M i J vize za razmjenu studenata) povećat će se sa 160 USD na 245 USD.

Prema State Departmentu, povećanje naknada potrebno je kako bi se u potpunosti nadoknadili troškovi pružanja usluga s naknadama prema modelu troškova usluge Ministarstva (CoSM).

Konačna odluka bit će donesena i objavljena nakon 28. veljače 2022. 

 

Imaš dodatna pitanja? Javi nam se i dogovori besplatne konzultacije s našom savjetnicom Teom koja će ti odgovoriti na sva pitanja i nedoumice.

Ključne riječi:
vijesti work and travel usa

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka