Ljeto je prekratko za odabir pogrešnog posla!

08.12.2020

Tražiš posao gdje ćeš u isto vrijeme i raditi i uživati u ljetnim radostima?


U tom slučaju pročitaj što ti nudi High Sierra Pools za novu ljetnu sezonu na Work and Travel USA programu!

High Sierra Pools je tvrtka osnovana 1992. godine i više od 25 godina misija joj je uspostaviti i održavati visoke standarde sigurnosti i profesionalnosti u komercijalnoj industriji upravljanja bazena. Zapošljava studente na tri velike lokacije na istočnoj obali SAD-a, a to su redom područja oko Bostona, Washington DC-a i Virginia Beacha. Njihovi bazeni se nalaze u sklopu apartmana, hotela i stambenih zgrada.

Ideš li na program sam ili s velikom grupom prijatelja, nije bitno, High Sierra Pools prima i grupe do 5 prijatelja, te vas smješta na istu lokaciju. Naglašavamo da zbog velike atraktivnosti ovog poslodavca prijavite se što prije kako bi osigurali svoje mjesto za intervju! Odluči se za odlazak na Work and Travel USA program i posao za High Sierra Pools jer ovakve ponude ne dolaze često!

Lokacija: Boston area, Washington DC area, Virginia Beach

Posao spasioca na bazenu obuhvaća praćenje aktivnosti u bazenima kako bi prepoznali i spriječili nezgode, održavanje kvalitete vode u bazenu te osigurali pozitivno iskustvo svakom korisniku bazena.

Satnica je određena po lokacijama na kojima studenti mogu raditi, pa tako onda redom glasi:

  • Virginia $12/h

  • Maryland $12.50/h

  • Massachusetts $13.75/h

Spasioci nerijetko dobivaju i dodatne sate, pa se tako prekovremeni sat plaća od $16.50 do $19 po satu, a svi koji imaju prijašnje iskustvo pruža im se prilika i za dodatnim povećanjem satnice.

Smještaj osigurava poslodavac, a nalazi se u stambenim zgradama gdje živi i lokalno stanovništvo, pa tako imate priliku upoznati i „pravu“ Ameriku. Apartmani su opremljeni s osnovnim namještajem, TV-om u dnevnoj sobi, potpuno opremljenom kuhinjom, te internetom. Cijena smještaja ovisi o regiji u koju želite ići, a kreće se od 130 dolara do 160 dolara tjedno. Prednost koju poslodavac nudi je da najamninu i depozit plaćate s plaće, tako da ne morate nositi dodatan novac za smještaj.

High Sierra Pools za svoje zaposlenike kroz cijelo ljeto organizira i zabavne aktivnosti, neke od njih su:

  • Odlazak na bejzbolske utakmice

  • Izlet u Ocean City

  • Olimpijada spasioca

  • Nogometni turnir

  • Odlazak u zabavni park

Nemoj čekati da ti prilika izmakne, nego se prijavi što prije i isplaniraj svoje ljeto 2021. Za prijavu na Work and Travel USA program, klikni ovdje, a ostale Work and Travel USA radne ponude potraži na našoj web stranici.

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka