Odlična ponuda za sve ljubitelje krafni!

18.12.2020

Za sve velike ljubitelje krafni, a i one koji će u Americi to zasigurno postati tijekom Work and Travel USA programa predstavljamo vam poslodavca Dunkin' Donuts.


Dunkin' Donuts u Americi radi na principu franšiza koje daje pojedinim tvrtkama. Couto Management Group je osnovao Jose „Sal“ Couto davne 1999. godine kada je krenuo sa 14 poslovnica. Narednih godina lanac Dunkin' Donuts prodavaonica je ubrzano širio, te danas broji preko 60 prodavaonica diljem Cape Coda i Bostona.

Dunkin' Donuts je vodeći svjetski lanac peciva i kave koji svakog dana poslužuje više od 3 milijuna ljudi. Kako i samo ime govori, u ponudi se nalazi preko 50 vrsta raznih krafni, ali uz to nude se i deseci raznih pića, peciva, sendviča i ostalih sličnih proizvoda.

Ovaj poslodavac traži studente sa dobrim komunikacijskim vještinama i prijateljskom osobnošću. Pozicija koja se nudi je Fast Food Crew Members a ona uključuje rad na pripremi kave, krafni, peciva i sendviča. Uz to ponekad ćete biti zaduženi za čišćenje radnog prostora, rad s gostima te rad na blagajni. Satnica je $13.5/h + napojnice.

Prednost ovog poslodavca je nešto kasniji datum dolaska, pa tako zahtjeva da početak rada bude od 10.6. do 1.7. 2021., a kraj vašeg radnog odnosa može biti od 1.9. do 30.9.

Poslodavac u dogovoru s InterExchangeom pomaže studentima oko pronalaska smještaja u Cape Codu ovisno o tome u kojoj poslovnici ćete raditi. Cijena smještaja obično se kreće od 100$ do 125$ tjedno, a varira ovisno o lokaciji.

Dunkin' Donuts svoje poslovnice ima raspoređene po cijelom Cape Codu. Cape Cod glasi za jednu od najljepših lokacija u državi. Nalazi se u blizini Bostona i okružen je vodom, pa je tako i prepun turista i ostalih Work and Travel studenata koji su došli na razmjenu.

Poslodavac navodi kako ima puno aktivnosti koje studenti mogu koristiti u slobodno vrijeme, a samo neke od njih su odlazak na plažu, posjet lokalnim muzejima, promatranje kitova ili odlazak na bejzbolsku utakmicu.

Mjesta kod ovog poslodavca su ograničena zato požuri s prijavom i nemoj dopustiti da ti ovakva prilika promakne! Prijavite se putem linka, a na našoj stranici pregledajte ostale aktualne radne ponude.

 

Ključne riječi:
vijesti

Povezane vijesti

#2 Work and Travel USA iskustvo

Kako si se odlučila za Work&Travel USA program? Nekako sam oduvijek znala da ću posjetiti Ameriku jer su i moje sestre, kada su studirale, sudjelovale na nekoj vrsti Work and Travel USA programa....
04.10.2021 Vidi više

#1 Work and Travel USA iskustvo

Naš klijent Borna 2019. proveo je četiri mjeseca radeći i putujući po Sjedinjenim Američkim Državama, a s nama je podijelio svoje iskustvo. Kako si se odlučio za Work&Travel USA program?...
04.10.2021 Vidi više

INTEREXCHANGE OTVARA SVOJE PRIJAVE!

Prijava će biti moguća već od idućeg tjedna, a upravo ovaj američki sponzor poznat je po velikom izboru američkih poslodavaca.  Osim toga, od prošle godine aktivan je njihov Online Matchi...
29.09.2021 Vidi više

Amerika je ponovno otvorena za internacionalna put...

Naime, svi potpuno cijepljeni putnici moći će ući u zemlju bez naknadne izolacije i dodatnih testiranja pri ulasku u zemlju. Jeff Zients, koordinator Bijele Kuće za Covid-19, naveo je da će se od putn...
24.09.2021 Vidi više

Work&Travel USA – često postavljena pitanja

Work and Travel USA sjajna je prilika za stjecanje radnoga iskustva, razvoj u multikulturalnoj i dinamičnoj okolini, umrežavanje i poznanstva iz cijeloga svijeta te za putovanje na lokacije iz snova....
17.09.2021 Vidi više

Pripremi se za odlazak u SAD s ovim savjetima

Na Work and Travelu te očekuju nova poznanstva, iskustva, istraživanje i učenje. Ali, kako ne bi slučajno nešto zaboravio i požalio na pola puta preko Atlantika pripremili smo ovaj kratki vodič...
21.05.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka