Odlična ponuda za sve ljubitelje krafni!

18.12.2020

Za sve velike ljubitelje krafni, a i one koji će u Americi to zasigurno postati tijekom Work and Travel USA programa predstavljamo vam poslodavca Dunkin' Donuts.


Dunkin' Donuts u Americi radi na principu franšiza koje daje pojedinim tvrtkama. Couto Management Group je osnovao Jose „Sal“ Couto davne 1999. godine kada je krenuo sa 14 poslovnica. Narednih godina lanac Dunkin' Donuts prodavaonica je ubrzano širio, te danas broji preko 60 prodavaonica diljem Cape Coda i Bostona.

Dunkin' Donuts je vodeći svjetski lanac peciva i kave koji svakog dana poslužuje više od 3 milijuna ljudi. Kako i samo ime govori, u ponudi se nalazi preko 50 vrsta raznih krafni, ali uz to nude se i deseci raznih pića, peciva, sendviča i ostalih sličnih proizvoda.

Ovaj poslodavac traži studente sa dobrim komunikacijskim vještinama i prijateljskom osobnošću. Pozicija koja se nudi je Fast Food Crew Members a ona uključuje rad na pripremi kave, krafni, peciva i sendviča. Uz to ponekad ćete biti zaduženi za čišćenje radnog prostora, rad s gostima te rad na blagajni. Satnica je $13.5/h + napojnice.

Prednost ovog poslodavca je nešto kasniji datum dolaska, pa tako zahtjeva da početak rada bude od 10.6. do 1.7. 2021., a kraj vašeg radnog odnosa može biti od 1.9. do 30.9.

Poslodavac u dogovoru s InterExchangeom pomaže studentima oko pronalaska smještaja u Cape Codu ovisno o tome u kojoj poslovnici ćete raditi. Cijena smještaja obično se kreće od 100$ do 125$ tjedno, a varira ovisno o lokaciji.

Dunkin' Donuts svoje poslovnice ima raspoređene po cijelom Cape Codu. Cape Cod glasi za jednu od najljepših lokacija u državi. Nalazi se u blizini Bostona i okružen je vodom, pa je tako i prepun turista i ostalih Work and Travel studenata koji su došli na razmjenu.

Poslodavac navodi kako ima puno aktivnosti koje studenti mogu koristiti u slobodno vrijeme, a samo neke od njih su odlazak na plažu, posjet lokalnim muzejima, promatranje kitova ili odlazak na bejzbolsku utakmicu.

Mjesta kod ovog poslodavca su ograničena zato požuri s prijavom i nemoj dopustiti da ti ovakva prilika promakne! Prijavite se putem linka, a na našoj stranici pregledajte ostale aktualne radne ponude.

 

Ključne riječi:
vijesti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka