WORK AND TRAVEL USA: Agencija CIEE uvodi novu platformu za zapošljavanje

11.02.2022

Work and Travel USA – Work and Travel obavijesti / Work and Travel poslovi / Work and Travel cijena / Work and Travel agencije / Work and Travel Hrvatska / Work and Travel iskustva – sve informacije na jednom mjestu!


Sponzorska agencija za zapošljavanje prilikom odlaska na Work and Travel USA program, CIEE, uvodi novu uslugu, odnosno platformu za pomoć pri pronalasku posla – CIEE Connect!

CIEE Connect je virtualno tržište rada na kojem poslodavci i oni koji su u potrazi za Work and Travel poslovima mogu pronaći perfect match, odnosno poslodavca i posao koji se u potpunosti uklapa u njihov ljetni plan.

Na CIEE Connect platformi, korisničko iskustvo bit će preciznije i učinkovitije, a ujedno i jednostavnije. Sudionici će moći učitati svoj životopis i digitalno popratno pismo te odabrati poslodavce za čije su radne poslove zainteresirani. Kriteriji pretraživanja uključuju sve, od lokacije do pozicije, industrije, plaće i još mnogo toga. Nakon što se sudionik prijavi na poziciju, poslodavac će pregledati sve priložene dokumente za prijavu te, ako je zainteresiran, dogovoriti Zoom/Skype sastanak direktno sa sudionikom.

Platforma će biti pokrenuta u nadolazećim tjednima te će imati brojniji i raznolikiji izbor radnih ponuda!

Za sve informacije o Work and Travel programu, kontaktirajte nas. Imajte na umu da prijave za ovogodišnji program traju do kraja veljače!

Ključne riječi:
work and travel usa vijesti

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka