Work and Travel poslovi: Radi kao spasioc u Americi

01.02.2024

Razmišljaš o prijavi na Work and Travel USA program? Istraži mogućnosti koje ti pruža High Sierra Pools


High Sierra Pools tvrtka je nastala 1992. godine i više od 25 godina misija joj je uspostaviti i održavati visoke standarde sigurnosti i profesionalnosti u komercijalnoj industriji upravljanja bazenima.

Već godinama ovaj poslodavac privlači mnoge polaznike Work and Travel USA programa i nudi im odlične uvjete na različitim lokacijama diljem SAD-a. 

Pozicije

Lifeguards odnosno spasioci nadziru aktivnosti u zadanim vodenim područjima kako bi prepoznali, spriječili ili riješili potencijalne opasnosti ili nesreće. Također brinu o kvaliteti vode, identificiraju plivače i ne plivače u bazenu, brinu o poštivanju pravila i osiguravaju sigurnost i pozitivno iskustvo korisnika.

Swim lesson instructors su zapravo spasioci koji podučavaju djecu i odrasle plivanju. Satovi su organizirani u zajedničkim grupama, a od instruktora se očekuje da ima određene kompetencije i iskustvo u plivanju.

Pool managers su iskusni spasioci koji nadziru sve aktivnosti na bazenu, ali i druge spasioce.

Lokacije

Spasioci rade na bazenima koji se nalaze u stanovima, zgradama, hotelima ili javnim bazenima. Neki bazeni zbog svoje veličine zahtijevaju više spasioca. To je odlična prilika za upoznavanje i zbližavanje s kolegama. Manji bazeni zahtijevaju samo jednog spasioca, a mnogima to omogućava prostor za izgradnju vrijednih vještina poput vodstva, donošenja odluka, empatije i sličnih. 

Poslodavac nudi posao na različitim lokacijama: Virginia, Maryland, Montgomery County i Massachusetts.

Uvjeti

Spasioci uglavnom rade 6 sati dnevno i imaju 1 slobodan dan. No, nerijetko dobivaju i dodatne radne sate, a satnice za prekovremene su više. Nadalje, svi koji imaju prijašnje iskustvo pruža im se prilika i za dodatnim povećanjem satnice.

Virginia - 15$
Maryland - 15.50$
Montgomery County, Maryland - 17$
Massachusetts - 16.50$

Bazeni su otvoreni u najtoplije sate u danu pa spasioci najčešće rade od 11 ujutro do 7 navečer.

Smještaj osigurava poslodavac čiji se smještajni kapaciteti nalaze u mjestima gdje su smješteni i bazeni. Apartmani su opremljeni s osnovnim namještajem, TV-om u dnevnoj sobi, potpuno opremljenom kuhinjom te internetom. U apartmanu se nalaze 2 do 3 sobe s 1 do 2 kupaonice, a u zgradu su praonice rublja. Prednost koju poslodavac nudi je da se najamnina i depozit mogu plaćati s plaće, tako da nije potrebno nositi dodatan novac za smještaj. Na posao je moguće ići i biciklom koji je moguće iznajmiti od poslodavca ili javnim prijevozom.

Cijene smještaja ovise o lokaciji:

•    Southern Virginia $165 po osobi tjedno
•    Northern Virginia $175 po osobi tjedno
•    Montgomery County $190 po osobi tjedno
•    Maryland counties $175 po osobi tjedno
•    Massachusetts $190 po osobi tjedno

 

Fun stuff

High Sierra Pools za svoje zaposlenike kroz cijelo ljeto organizira i zabavne aktivnosti, neke od njih su:

•    odlazak na bejzbolske utakmice,
•    izlet u Ocean City,
•    olimpijada spasioca,
•    nogometni turnir,
•    zabavni parkovi

Ovaj posao idealan je za sve koji imaju iskustva s radom na bazenu, plivači su ili jednostavno vole ovaj ljetni tip posla, vodu i sunce! Kontaktiraj nas i saznaj više o ovoj opciji Work and Travel USA programa, a ostale ponude poslova pogledaj ovdje.

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka