Work and Travel poslovi: Na što obratiti pažnju prilikom odabira prave radne pozicije?

21.12.2021

Work and Travel USA – Work and Travel poslovi / Work and Travel cijena / Work and Travel agencije / Work and Travel Hrvatska / Work and Travel popusti – sve informacije na jednom mjestu!


Tvoj plan za ovo ljeto je pronalazak idealnog Work and Travel posla, a zatim putovanje na sve željene lokacije u SAD-u? Work and Travel USA prilika je za stjecanje konkretnog radnoga iskustva, razvoj u multikulturalnoj okolini, umrežavanje i poznanstva iz cijeloga svijeta, ali zanima te kako biti siguran/na u odabir pravoga Work and Travel posla? Za sve nedoumice tu je tvoja Work and Travel agencija IntegralEdu!

Na što još treba obratiti pažnju prilikom odabira Work and Travel posla?

Radno vrijeme

Ako na Work and Travel programu planiraš raditi dva posla, što je uobičajena praksa, radno vrijeme je svakako element na koji moraš obratiti pažnju. Primarni se posao uglavnom radi u full-time smjeni, dok je drugi part-time i s fleksibilnim radnim vremenom. Druga opcija je da svoj primarni posao radiš veći broj sati, što je također sjajna opcija ako ti je satnica zadovoljavajuća, a poslodavac omogućuje tu opciju!

Prekovremeni rad

U Americi je 40 sati tjedno plaćeno prema unaprijed dogovorenoj satnici, a svaki prekovremeni sat plaća se više. Sa svojom Work and Travel USA savjetnicom provjeri nudi li poslodavac u ugovoru opciju prekovremenog rada te koliko prekovremenih sati tjedno možeš raditi na odabranoj poziciji.

Tips

Na stranici Work and Travel agencije IntegralEdu možeš vidjeti ovaj podatak za većinu Work and Travel poslova i radnih pozicija. Zarada, fiksna i dodatna, u većini je slučajeva dobro procijenjena.  Ako ne možeš pronaći podatak o tipsima, javi se Tei, savjetnici u našoj Work and Travel agenciji IntegralEdu.

Slobodni dani

Ovisno o tome kako si zamislio/la svoje Work and Travel USA iskustvo, ova bi te informacija mogla zanimati. Ako u tjednu želiš imati vremena za odmor, razgledavanje i kratke izlete, raspitaj se o slobodnim danima prilikom odabira poslodavca.

Lokacija

Mnogi studenti koji odlaze na Work and Travel USA program žele poslove na poznatim i razvikanim lokacijama. Najvažnije je odabrati lokaciju u skladu s vlastitim željama, ali i manje poznate lokacije koje nude zanimljive pozicije i dobre satnice sjajna su odluka. Nakon radnog dijela programa putovat ćeš, a naš je savjet da ti fokus budu što veća zarada i besplatan ili cjenovno prihvatljiv smještaj kako bi imao/la veći budžet za uživanje nakon radnog dijela Work and Travel programa!

Odabir odgovarajućeg Work and Travel posla najvažniji je dio odlaska na program. Dogovori besplatne konzultacije s našom savjetnicom Teom i postavi joj sva pitanja na koja želiš saznati odgovor! Uloga Work and Travel agencije IntegralEdu je da ti omogući točno onakvo Work and Travel radno iskustvo kakvo želiš, javi nam se!

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka