Vrhunska švicarska škola nudi ekskluzivnu stipendiju hrvatskim učenicima

14.06.2023

Švicarska škola Saint-Charles dodjeljuje dvije stipendije u iznosu 16,600 CHF za hrvatske učenike od 13 do 14 godina


Saint-Charles osigurat će stipendije do 16,600 švicarskih franaka hrvatskim učenicima koji upišu školu u rujnu 2023. ili siječnju 2024.

Škola poznata po 100% uspjehu na švicarskim maturama nudi dvojezično obrazovanje – na engleskom i francuskom jeziku te mogućnost stjecanja diplome međunarodnog obrazovnog programa IB (International Baccalaureate).

Škola broji preko osam tisuća alumnija među kojima su i brojne švicarske i svjetske javne ličnosti poput Christophea Lachata koji stoji iza poslovanja poznatog brenda Victorinox, olimpijca u jahanju Stevea Gerda i tri generacije švicarske obitelji Burris koja je među najvećim proizvođačima duhana u Švicarskoj.

O školi Saint-Charles:

Smještena u srcu Europe, u prekrasnom švicarskom gradiću Porrentruy, škola pruža sigurnost malog grada, a istovremeno nudi pristup svim kulturnim znamenitostima. Škola je osnovana 1897. godine i od tada obrazuje internacionalne učenike u dobi od 10 do 19 godina.

Osim akademskog uspjeha, škola se može pohvaliti individualnim pristupom u kojem nastavnici poznaju svako dijete te brinu o njegovom zdravlju i dobrobiti. Svaki razred ima od 10-14 učenika, što osigurava posvećenost svakom djetetu. Učionice su svijetle i tehnološki moderno opremljene. Osim školskih prostorija, škola raspolaže vrhunskim smještajnim jedinicama koje su dodatna prednost za učenike koji borave tamo tijekom cijele školske godine.

Saint-Charles je dnevna škola za oko 200 učenika, ali i puni internat. Od akademskih programa, škola pruža osnovno, srednjoškolsko obrazovanje i ljetne programe. Postoje dva načina za stjecanju diplome: Švicarska matura i International Baccalaureate (IB). Program švicarske mature je dvojezični, nastava se održava na francuskom i engleskom i siguran je put prema top 10 švaicarskih sveučilišta, dok je IB program na engleskom i onima koji ga pohađaju omogućuje pristup sveučilištima poput Cambridgea i Stanforda.

 

Za više informacija o stipendijama i procedurama prijave kontaktirajte nas putem maila info@integraledu.hr ili na broj +385 (0)1 468-338-1

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka