Više tjedana jezičnog tečaja = više znanja jezika

09.09.2019

Zajedno s ljetom završava i ljetna sezona jezičnih tečajeva.


Kratak, ali intenzivan odmor u inozemstvu je za mnoge prvo samostalno putovanje, za koje učenje stranog jezika u njegovom prirodnom okruženju predstavlja nezaboravno iskustvo. Još jedan dodatan razlog su različite aktivnosti i izleti, namijenjeni upoznavanju zemlje i druženju s novim prijateljima u dugim, opuštenim ljetnim danima, koji prebrzo završe.

No, što ako se odlučite za još? Alternativa kraćim ljetnim tečajevima su duži tečajevi koji se izvode tijekom cijele godine. Namijenjeni su prvenstveno starijim polaznicima koji se više ne školuju. Već se možda pripremaju za sveučilište pa žele naučiti jezik zemlje u kojoj žele studirati ili se zaposliti. Sjajan način upoznavanja okruženja u stranoj zemlji čiji jezik i kulturu želimo upoznati je sudjelovanje na duljem tečaju jezika koji će trajati nekoliko tjedana. Međutim koje su još dobrobiti takvog tečaja? Izdvojili smo neke:

1. Povećano učenje jezika

Na intenzivnom tečaju, vrijeme između sati učenja jezika je manje, što znači da steknete sva znanja koja ste naučili u kraćem roku, a da nemate priliku ih zaboraviti. Tijekom duljeg jezičnog tečaja ovaj se proces odvija iz tjedna u tjedan, što učenje jezika čini izuzetno učinkovitim.

2. Više materijala = više znanja

Pohađanje dužeg tečaja uključuje korištenje više materijala, što znači i više znanja u praksi. Ali nemojte se zastrašiti s količinom: sav materijal podijeljen je u cjelovita nastavna poglavlja koja se temeljito obrađuju, ali imate i dovoljno vremena za učvršćivanje znanja.

3. Uključenost u lokalno okruženje

Pohađanje duljeg tečaja znači da ćete ostati nekoliko tjedana na odabranom mjestu. U usporedbi s kraćim posjetom, to znači da ćete upoznati mjesto, bilo da se radi o glavnog gradu ili manjem gradu, iz perspektive stanovnika, a ne samo posjetitelja. Ova vrsta iskustva donosi i dubinsko razumijevanje kulture u zemlji i jezika koji učite, što je najbolji pratitelj putovanja za daljnje učenje.

4. Manji troškovi

Produljeno sudjelovanje na tečaju sa sobom donosi i logističke prednosti. Jednim dužim posjetom, umjesto nekoliko kraćih, štedite na troškovima prijevoza i pronalazite različite vrste smještaja.

U suradnji s izvrsnim jezičnim centrima Kings Education, pripremili smo vam posebnu ponudu dužih tečajeva u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u, čime dobivate do 6 tjedana besplatnog jezičnog tečaja.

Dobijte do 6 tjedana besplatnih školskih sati engleskog jezika na tečajevima Kings Education-a!

Kad rezervirate 12-tjedni tečaj u Kings Educationu, 2 tjedna tečaja su besplatna, kad rezervirate 24 tjedna dobivate 4 tjedna, a za 36 tjedana dobivate 6 tjedana besplatno. Osim toga, u Kingsovim američkim centrima u New Yorku i Bostonu ostvarujete 20% popusta za rezervaciju smještaja, a u Los Angelesu i Bournemouthu (UK) dobivate 15% popusta. Akcija vrijedi do kraja rujna, stoga ne odgađajte i rezervirajte svoji dulji tečaj engleskog u UK-u Iili SAD-u već danas!

REZERVIRAJTE TEČAJ već danas! Ispunite prijavu putem linka, nazovite nas (0)1/ 468-3381 ili pošaljite mail na info@integraledu.hr

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka