Virtualno ljeto učenja engleskog!

14.05.2020

Virtualne škole stranih jezika nikada neće zamijeniti ljetne škole u zemljama gdje se ti jezici govore kao službeni.


Međutim, djeca moraju nastaviti učiti i razvijati svoje znanje stranih jezika. Također, neki će reći da će im nakon tri mjeseca digitalnog učenja biti dosta, međutim ovakav digitalni kamp engleskog jezika i je stvoren za najbolje, one koji „digitalni zamor“ neće snaći.

Što je Bucksmore virtualni kamp engleskog jezika?

Jezični kamp fokusiran na učenje pojedinih predmeta, akademski zahtjevan, ali najbolji odabir za one koji žele naučiti više i u isto vrijeme poboljšati svoje znanje i vokabular iz određenog područja.

Za koju dob i koji su predmeti dostupni?

Za djecu od 10 do 13 godina – STEM i kodiranje Za djecu od 14 do 17 godina – Poslovanje i održivi razvoj, Medicina, Kodiranje, Vodstvo, Tehničke znanosti (strojarstvo i elektrotehnika)

Kada?

U srpnju i kolovozu. Za djecu od 10 do 13 godina STEM i kodiranje 6. ili 20 srpnja, a za djecu od 14 do 17 godina Poslovanje i održivi razvoj 13. ili 27. srpnja, Kodiranje 13. ili 27. srpnja, Vodstvo 20. srpnja ili 3. kolovoz, Medicina 20. srpnja ili 3. kolovoz, Tehničke znanosti 20. srpnja ili 3. kolovoz. Svaki se dan započinje u 9 sati te je podijeljen u još dva dijela koji počinju u 10:45 i 13 sati.

Za koga je namijenjeno?

Za motivirane učenike koji ne žele zaostati u učenju i naučiti specifični vokabular i vještine na engleskom jeziku koji će im jednog dana pomoći u odabiru njihovog budućeg studija i kasnije zanimanja.

Kako?

Putem platforme Microsoft Teams, a pristupne podatke će svaki učenik dobiti za sebe.

I što još?

  • Online međunarodni sati s učenicima iz svih zemalja svijeta

  • 5 sati snimljenog materijala prije početka samog tečaja kako bi svi imali dovoljno teorijskog znanja da mogu početi pratiti s jednake razine

  • Za polaznike tečaja Medicine bit će omogućeno gledanje online autopsije te vježbanje anatomskog nazivlja

  • Za polaznike kodiranja svaki učenik će dobiti na kućnu adresu svoj Raspberry Pi alat za učenje kodiranja

  • Radionica Bucksmore Coding namijenjena onima koji bi htjeli postati vrsni programeri s pristupom digitalnoj knjižnici za svakog učenika

  • Mogućnost pristupanja AstroPi natjecanju u drugom tjednu Coding Juniora kada će se učenici natjecati u izradi meteorološke aplikacije za mobitele

  • Učenje vještina vodstva od najboljih jer je profesorica koja će voditi ovaj tečaj bivše vojno lice koje je radilo u NATO-u, UN-u te je ponosna vlasnica MBE ordena koji engleska kraljica dodjeljuje pojedincima za posebne zasluge u društvu

Cijena?

Za djecu od 10 do 13 godina – 6230,00 kn tjedan Za djecu od 14 do 17 godina – dvotjedni tečaj 16245,00 kn

Želite još detalja?

Možete ih dobiti na linku, a obratite se našim obrazovnim savjetnicima za pomoć pri izboru na info@integraledu.hr. Na našoj web stranici pogledajte ostalu ponudu online jezičnih tečajeva.

Ključne riječi:
online jezični tečajevi

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka