UPIŠI STUDIJ U SIJEČNJU: Saznaj na kojim su studijima prijave i dalje moguće!

19.10.2021

Jedna od brojnih prednosti obrazovanja u inozemstvu jestu upisi studija u siječnju!


Upisali ste studij u Hrvatskoj, ali niste zadovoljni svojim izborom? Niste uspjeli dobiti mjesto na željenom studiju? Opcija studiranja u inozemstvu oduvijek vas je privlačila? Obratite nam se za sve informacije jer sveučilišta u inozemstvu nude mogućnost upisa velikog broja studijskih programa u siječnju!

U nastavku ovoga članka predstavljamo vam samo neke od studija u Nizozemskoj, a za sve dodatne kontaktirajte nas!

Fontys UAS

Ako ste zainteresirani za studij u inozemstvu, Fonty je jedno od sveučilišta koje trebate razmotriti. Fontys University of Applied Sciences jedno je od najvećih nizozemskih sveučilišta tog tipa, a nalazi se u dijelu Nizozemske koji je okarakteriziran kao brzorastući i najinovativniji u cijeloj zemlji. Ovo se sveučilište, uzimajući u obzir čimbenike poput zadovoljstva studenata predavačima i sadržajem studija, stope uspjeha studenata, informatičke opreme i usmjerenosti prema praksi, smatra jednim od najboljih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj.

  1. Electrical and Electronic Engineering
  2. ICT: Information and Communication Technology
  3. Industrial Engineering and Management
  4. International Business
  5. Mechanical Engineering

NHL Stenden

Kontinuirano traženje novih načina za uspješno integriranje obrazovanja, istraživanja i najnovijih trendova u profesionalnom svijetu glavna je misija sveučilišta Stenden University of Applied Sciences. Na ovome sveučilištu studenti, predavači i istraživače rade u malim timovima na stvarnim zadacima te svoje inovativne ideje ostvaruju i praktično.

  1. Business Administration
  2. Creative Busienss, Media Management
  3. Hospitality Management
  4. International Business
  5. Leisure and Events Management
  6. Tourism Management

 

HAN University of Applied Sciences

Studiji na HAN University of Applied Sciences temelje se na povezanosti teorijskog obrazovanja, istraživanja i razvoja profesionalnih vještina kroz projekte i praksu. Misija sveučilišta je od studenata napraviti visokoobrazovane stručnjake koji se ne boje istraživati nova područja, neprestano se razvijati te biti društveno angažirani i doprinijeti profesionalnoj zajednici.

  1. Communication
  2. International Business

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije vezane za uvjete, financiranje i dokumentaciju potrebnu za upis željenih studija u inozemstvu. Dogovorite svoje besplatne konzultacije i započnite studij u siječnju!

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka