Učenje francuskog u Francuskoj: ovaj ljetni kamp u predgrađu Pariza oduševit će te!

03.05.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje francuskog u Francuskoj – sve informacije na jednome mjestu!


Učenje francuskog jezika neodvojivo je od upoznavanja francuske kulture i običaja, a samim time logičan potez je odabir ljetnog kampa u magičnom glavnom gradu Parizu. Ljetni kamp za djecu od 13 do 17 godina, Pariz Passy, prepoznat je po svojim kvalitetnim tečajevima jezika, moderno opremljenim učionicama i brojnim mogućnostima za sportske i druge aktivnosti.

Pariz Passy 

Paris Passy jezični je centar smješten u privatnoj srednjoj školi u južnom predgrađu Pariza koji se zove Passy, a udaljen je 45 minuta od centra.

Jezični kamp namijenjen je za djecu od 13 do 17 godina, a iz Hrvatske se putuje u grupi od maksimalno 14 polaznika. Tečaj francuskog jezika uključuje 20 ili 25 školskih sati tjedno, ali se polaznici potiču na primjenu jezika i u izvannastavnim aktivnostima.

Tečajevi

Pariz Passy nudi dvije opcije tečajeva francuskog, osnovni i standardni, a razlikuju se prema intenzitetu učenja jezika. Također, moguće je odabrati neke od premium+ opcija koje ovaj ljetni kamp za djecu pruža, a koje uključuju, primjerice, posjet Disneylandu.

Izleti i slobodno vrijeme

U slobodno vrijeme polaznici se mogu baviti raznim sportovima te sui m organizirane večernje aktivnosti kao što su disko, gledanje filmova, stolni tenis, noć izazova, roštilj i slično. 

Neke od destinacija za izlete su palača Versailles, plovidba rijekom Seinom, posjet Muzeju Louvreu, Slavoluku pobjednika, Eiffelovom tornju i ostalim pariškim atrakcijama. 

Pročitaj više!

Najveća kvaliteta ljetnih jezičnih kampova za djecu i odrasle u inozemstvu je ta da mogu ispuniti sve tvoje želje, preferencije i očekivanja. Uz učenje jezika želiš istražiti područje STEM-a, trenirati sport ili pjevati? Želiš biti u velikom gradu i ići na brojne izlete? Sve što želiš moguće je, a potrebno je samo javiti nam se!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka