Učenje engleskog u Londonu: Vrhunski ljetni kampovi za djecu!

31.03.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Londonu – sve informacije na jednome mjestu!


Ne postoji bolji odabir lokacije ljetnog kampa za djecu za učenje engleskog jezika od Londona! Vrhunski tečajevi jezika, brojne aktivnosti za djecu u sklopu ljetnih kampova, multikulturalna okolina, upoznavanje ljudi iz cijeloga svijeta, ljeto u impresivnom gradu poput Londona samo su neki od razloga.

Ljetni kampovi za učenje engleskog u Londonu

Akademski tečajevi stranih jezika

ACADEMIC SUMMER DLD LONDON

Privatna srednja škola DLD College London u kojoj se održava Academic Summer London nalazi se u novoj zgradi u srcu Londona. Iz škole se vidi most Westminster i rijeka Temza. Četvrt oko škole je jedna od najpoznatijih londonskih četvrti i u njoj se nalaze zgrade od povijesne važnosti. 

Tečaj stranoga jezika održava se kroz 26 školskih sati tjedno, a intenzitet ovisi o dobi polaznika i namijeni tečaja. Tako će primjerice polaznici od 12 do 14 godina učiti akademski engleski, matematiku, prirodoslovne i društvene znanosti te umjetnost na engleskom, a oni od 15 do 17 se u sklopu ovoga tečaja mogu pripremati za studij medicine ili IELTS!

DLD College raspolaže najmodernijim učionicama, menzom, kafićem te pristupom bežičnom internetu. Od sportskih mogućnosti tu su bazen, sportska dvorana, plesni studij, dvorana za fitnes, teniski tereni i mnoge druge aktivnosti.

Više informacija pročitaj ovdje.

Grupni tečajevi stranih jezika

LONDON SOUTHBANK

Jezični centar Southbank nalazi se u centru Londona na Sveučilištu London Southbank, a iz predavaonica i soba studentskih domova širi se pogled na najvišu europsku zgradu Shard, poslovni centar Londona, i na poznatu londonsku atrakciju London Eye.

Tečaj se održava u 20 školskih sati tjedno od ponedjeljka do petka u blokovima od po dva sata uz pauzu. Tijekom tečaja polaznici rade na svim komponentama engleskog jezika uz zadatke iz knjige i tekstove, ali i uz grupne radove i projekte.

Polaznici imaju isplaniran cijeli dan – od jutra kada se održava nastava do popodnevnih izleta i večernjih aktivnosti. Tijekom radnih dana ide se 4 puta tjedno na poludnevni izlet u London, a kroz cijeli boravak planirani su brojni izleti londonskim atrakcijama i popularnim lokacijama.

Više informacija pročitajte ovdje.

Tečajevi stranih jezika na sveučilištima

LONDON DOCKLANDS

Ovaj ljetni jezični tečaj održava se na kampusu sveučilišta East London zbog čega su polaznicima na raspolaganju moderne učionice i vrhunska audio i video oprema, kao i popratni sadržaji na kampusu.

Osim 20 školskih sati dinamičnog učenja jezika, polaznicima su omogućene brojne sportske aktivnosti poput nogometa, košarke i multifunkcionalne sportske dvorane. Također, kroz trajanje tečaja polaznici će upoznati sve dijelove Londona, najvažnije povijesne i kulturne znamenitosti te istaknute dijelove grada.

Više informacija pročitajte ovdje.

Ljetni kampovi za djecu u okolici Londona

CATERHAM SCHOOL

Caterham School privatna je srednja škola i internat na 45 min od Londona, smještena u maloj dolini okružena šumom. Učenje engleskog jezika odvija se kroz 20-32 školska sata tjedno. 

Ova škola nudi uistinu raznolik i brojan odabir aktivnosti; učenicima su na raspolaganju sportski centar s 25-metarskim bazenom, vanjski tereni za timske sportove, kazalište, neuobičajeni sportovi poput kriketa, radionice kuhanja i slično.

Ovaj ljetni kamp idealan je za djecu zaljubljenike u Harryja Pottera. Imat će priliku posjetiti knjižnice u kojima je sniman film, kao i studio Warner Brothersa gdje je nastala većina kasnijih nastavaka. Tematske večeri i kvizovi također su uključeni u iskustvo.

Više informacija pročitajte ovdje.

Za pomoć oko odabira ljetnih jezičnih tečajeva u inozemstvu stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka