Najefektivniji način učenja novog jezika – individualni tečajevi stranih jezika!

16.05.2022

Odaberi ljetne kampove za djecu ili tečajeve stranih jezika za odrasle u Njemačkoj i Velikoj Britaniji.


Osim jezika i destinacije, prilikom odabira ljetnog kampa za djecu ili odrasle možete izabrati želite li na tečaj stranog jezika putovati sami ili u grupi. Naravno, ako odaberete individualni ljetni kamp za djecu i odrasle to ne znači da ćete biti sami; upoznat ćete brojne polaznike ljetnih jezičnih tečajeva iz cijeloga svijeta i imati društvo za sve željene aktivnosti, a pritom i vježbati novi jezik koji učite!

Individualni tečajevi stranih jezika – prednosti:

  • velika fleksibilnost u odabiru razdoblja i trajanja tečaja stranog jezika za odrasle, odnosno ljetnog kampa za djecu,
  • izuzetno bogat izbor destinacija u više od 20 zemalja za tečajeve stranih jezika i ljetne kampove od početne do napredne razine, s različitim intenzitetom ili fokusom nastave,
  • razne mogućnosti smještaja – kod obitelji domaćina, u studentskom ili učeničkom domu, apartmanu, hostelu ili hotelu,
  • prilika za specijalizirani program tečajeva stranih jezika koji kombinira učenje jezika s omiljenim sportom ili hobijem,
  • suživot i komunikacija isključivo s polaznicima drugih nacionalnosti, bez iskušenja da polaznici govore hrvatski što je preduvjet za još brži napredak u učenju novog jezika,
  • uranjanje u tipično školsko ili studentsko okruženje s vršnjacima iz cijeloga svijeta.

 

Dio ponude individualnih tečajeva stranih jezika

Velika Britanija

OUNDLE SCHOOL

Dob: 12-17

Privatna srednja škola i internat Oundle School jedan je od vodećih britanskih internata i jedna od najboljih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji te nudi niz izvrsnih akademskih sadržaja kao i sadržaja za rekreaciju, učenje i slobodno vrijeme. Škola je smještena u samom centru mjesta Oundle pa polaznici imaju osjećaj slobode te su im blizu trgovine, kafići, ali i pošta, banka ili lokalna tržnica. 

Škola ima moderno opremljene učionice, prostrane prostorije za rekreaciju i bogatu sportsku dvoranu. Svako poslijepodne organiziraju se sportske aktivnosti, a na raspolaganju su tenis, netball, squash, nogomet, 50-metarski bazen, teretana i joga. 

Nastava je organizirana u 22 školska sata tjedno u 3 područja: 

  • osnovni engleski: čitanje, pisanje, slušanje i govorenje,
  • inovacije: rad na projektima tijekom kojih se koriste digitalni alati, najnovije tehnologije i mediji,
  • komunikacija:  aktivnosti koje su osmišljene kako bi pomogli polaznicima da razviju potrebne vještine za slobodniju, prirodniju i sigurniju komunikaciju na engleskom jeziku u akademskom, zabavnom i profesionalnom kontekstu. 

Pročitaj više.

Njemačka

LINDAU

Dob: 13-17

Ova se škola nalazi u jednom od najsigurnijih gradova u Njemačkoj, Lindau, na istočnoj obali Bodenskog jezera.

Tečaj je raspoređen u 25 školskih sati tjedno. Osim gramatike i klasične poduke njemačkog jezika, ovaj je centar poseban po tome što profesori s polaznicima odlaze u trgovine, na tržnicu ili u kafić tijekom sata kako bi pomogli učenicima da ostvare svakodnevnu komunikaciju s lokalnim stanovništvom. 

U fokusu ovog centra su vodeni sportovi, tako da polaznici imaju mogućnost ići na paddling, banana skiing, plivanje, kanuiranje, surfanje, skijanje na vodi, i slično, kao i sudjelovati u brojnim drugim aktivnostima.

Pročitaj više.

Njemačka

BERLIN WERBELLINSEE

Dob: 10-17

Jezični centar se nalazi u ogromnom parku Schorfheide, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Kampus je smješten usred prekrasne, prostrane šume i pored jezera Werblingen, gdje jezični centar ima svoju plažu.

Nastava se odvija svaki radni dan u trajanju od 4 školska sata. Polaznici su raspoređeni u grupe do 15 osoba te vježbaju jezične vještine. 

Nakon nastave, polaznici mogu sudjelovati u brojnim sportskim aktivnostima – kajak, plivanje, vožnja na vodi na jezeru Werblingen, odbojka, badminton, stolni tenis, nogomet, rukomet, odbojka na pijesku, hokej i još mnogo toga. Jezični centar također ima i kino, što poslijepodne čini još raznovrsnijim i zanimljivijim za polaznike. 

Pročitaj više.

I dalje stigneš organizirati nezaboravno i produktivno ljeto u inozemstvu koje će ti donijeti velike uspomene, znanje i prijateljstva. Javi nam se za besplatne savjete i pomoć!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka