Škola Taunton nudi deset stipendija talentiranim međunarodnim učenicima

19.05.2021

Taunton School International, engleska međunarodna škola, nudi deset stipendija „Foxcombe“ talentiranim međunarodnim učenicima iz cijeloga svijeta.


Razlog je obilježavanje 25 godina postojanja škole, a uspješni kandidati dobit će stipendiju u iznosu od 25% popusta na cijenu školarine.

Tko se može prijaviti za stipendiju

Program stipendiranja dostupan je za sve učenike u dobi od 14 do 18 godina s posebnim intelektualnim, umjetničkim, glazbenim ili sportskim talentom. Krajnji rok za prijave je 30. lipanj ove godine, a savjet je da se učenici za iste prijave što prije budući da je brojka ograničena na deset stipendija. Kako bi se prijavili za stipendiju, kandidati moraju položiti test engleskog jezika i predati tekst od 300 do 500 riječi u kojemu opisuju zašto baš oni zaslužuju stipendiju škole Taunton.

O Taunton School International 

Međunarodna škola Taunton ponosi se svojom dugom tradicijom od preko 100 godina obrazovanja međunarodnih studenata, kao i kvalitetnim programima koji pokrivaju pregršt obrazovnih puteva kojima učenici mogu krenuti. 

Inspirativan koncept obrazovanja u školi Taunton teško je ne primijetiti – školskim hodnicima mogu se vidjeti i čuti filozofske rasprave, debate, glazbene probe, kazališne predstave,  oživljavanje povijesnih bitki kroz glumu na satu povijesti, lansiranje raketa na predmetima poput dizajna i tehnologije.

Misija škole je izazvati, potaknuti i omogućiti učenicima uspjeh u budućem obrazovanju i karijeri. Dobrobit učenika je u središtu djelovanja škole te se sve odluke temelje na njihovim ambicijama i željama. Naglasak se stavlja na pripremanje učenika na život izvan škole i dinamičnu svakodnevicu te funkcioniranje u multikulturalnoj sredini, što se postiže kvalitetnim obrazovnim programom te inovativnim pristupom koji je usmjeren na globalno. Taunton School International smatra kako je uravnoteženo obrazovanje ključno za cjeloviti razvoj mladih ljudi te da se ljubav prema učenju koju usade učenicima zadržava kroz njihov cijeli život.

Ako ste zainteresirani za prijavu na stipendiju, obratite na se na info@integraledu.hr. Zanimaju vas ostale opcije srednjoškolskog obrazovanja u Velikoj Britaniji i ostatku Europe? 

Povezane vijesti

King's College Online nudi povoljne cijene školari...

Njezina je posebnost u tome što je sav sadržaj vezan za nastavu dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu – tako da učenici mogu samostalno učiti u vrijeme i tempom koji im odgovara. ...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka