Doživi Swiss Education Group iz prve ruke – vodimo te u Švicarsku!

13.01.2023

Svim posjetiteljima je osiguran smještaj, a putujete u društvu obrazovnih savjetnika.


Imaš strast prema kulinarstvu ili ugostiteljstvu? Zanimaju te turizam i hotelijerstvo? U budućnosti želiš raditi na top menadžerskim pozicijama? SEG OPEN DAYS najbolji su način da iskusiš kako izgleda vrhunsko obrazovanje – sve 4 institucije rangirane su među 8 najboljih na svijetu za Hospitality & Leisure Management.

Datumi koji te trebaju zanimati su: 👇🏻

🎓CULINARY OPEN DAYS
Monday, January 30
Monday, February 27
Monday, April 24

🎓HOSPITALITY OPEN DAYS
February 20-21 (Monday-Tuesday)
April 17-18 (Monday-Tuesday)

PRIJAVI SE ZA SEG OPEN DAYS OVDJE

Imat ćeš priliku posjetiti više škola i kampusa koji su dio Swiss Education Group i moći ćeš prilagoditi svoj posjet na temelju institucija i područja koja te najviše zanimaju: Swiss Hotel Management School i Hotel Institute Montreux u ponedjeljak, César Ritz Colleges Switzerland u utorak.

Program

Prvi dan: rangirana kao 3. najbolja ugostiteljska škola na svijetu, Swiss Hotel Management School pruža praktično ugostiteljsko obrazovanje koje obuhvaća digitalnu transformaciju i učenje kroz rad. Kampus koji ćeš posjetiti nalazi se u veličanstvenoj palači Caux koja se nadvija nad Ženevskim jezerom i jedan je od najnaprednijih, najluksuznijih i najvećih ikada dizajniranih hotela.

Rangiran kao 7. najbolja institucija na svijetu, Hotel Institute Montreux usmjeren je na obrazovanje u području ugostiteljstva i pruža fleksibilnost studentima koji mogu usmjeriti svoje obrazovanje prema određenom području kroz specijalizacije. Smješten u srcu užurbanog Montreuxa, oduševit ćete šetnja uz jezero okruženo nevjerojatnom prirodom i s prekrasnim pogledom na švicarske Alpe.

Drugi dan: rangiran na 6. mjestu u svijetu, César Ritz Colleges je vodeća poslovna škola usmjerena na poduzetništvo i ugostiteljstvo. Kampus u Le Bouveretu gleda na Ženevsko jezero i samo je nekoliko minuta udaljen od francuske granice. Svoje objekte dijeli sa studentima najbolje kulinarske škole u Švicarskoj, Culinary Arts Academy, što znači da ćete redovito biti posluženi nevjerojatnim jelima! Kao prvi Green Globe certificirani kampus u svijetu, utočište je za sove ušare i ježeve, a ima i vlastite košnice!

PRIJAVI SE ZA SEG OPEN DAYS OVDJE

Kako se pripremiti za SEG Open Days?

•Prije svega, kontaktiraj nas za sva pitanja i kako bismo te upoznali sa programima koje nudi Swiss Education Group! Na putovanje možeš ići s našim obrazovnim savjetnicima koji će ti pomoći s odlukom o odabiru najboljeg mogućeg studija.
•Uvjet za sudjelovanje: moraš imati 16+ godina.
•Preporuka je doći u Montreux jedan dan prije događaja. Smještaj ti osigurava SEG, a može biti na nekom od kampusa ili u hotelu.
•Transport između kampusa je osiguran. No, posjetitelji su dužni osigurati si transport od i do zračne luke. 

Swiss Education Group garantira karijeru u jednoj od najuzbudljivijih i brzorastućih industrija; u vrhunskim restoranima, luksuznim hotelima, na prestižnim događajima. Javi nam se za više informacija: 01 468 3381 ili info@integraledu.hr

Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka