Studiranje u inozemstvu = kvalitetno obrazovanje + poslovne prilike

27.10.2022

Želja naše agencije je što većem broju mladih ljudi približiti prilike koje ih čekaju u inozemstvu, a počinju s pronalaskom i upisom pravog studija u inozemstvu. 


Iskustvo koje studiranje u inozemstvu pruža neprocjenjivo je – ne samo zbog vrhunskog obrazovanja, modernih i opremljenih sveučilišta, posebnog studentskog multikulturalnog iskustva već i zbog brojnih prilika za početak i razvoj željene karijere.

Sveučilišta u inozemstvu žele svojim studentima omogućiti što više prilika koje, ako ih studenti iskoriste te se za njih potrude, mogu rezultirati otvaranjem brojnih vrata i dugoročno uspješnom poslovnom budućnosti.

Pa tako, primjerice, studenti mogu učiti primarno kroz praktičan rad, sudjelovati u brojnim projektima, odlaziti na razmjene u razne države svijeta, provesti semestar radeći u odabranoj korporaciji u sklopu studentske prakse te sudjelovati na događajima rezerviranima za networking i predstavljanje vještina i znanja koje imaju!

Tilburg University: International Career Café 

Jedan od takvih događaja je i International Career Café koji na najbolji mogući način koristi mogućnosti interneta te se odvija online kako bi se studenti mogli povezati sa stručnjacima na raznim krajevima svijeta.

International Career Café: Positioning yourself on the Dutch labor market as an International.

Cilj događaja je prilika za pozicioniranje međunarodnih studenata na nizozemskom tržištu rada! Svi oni koje zanimaju iskustva međunarodnih alumnija koji su karijeru izgradili u Nizozemskoj te koji žele znati kako poslodavci ocjenjuju kvalitete međunarodnih kadrova prilikom zapošljavanja mogu to saznati na ovoj virtualnoj kavi.

Tilburg University ovako nudi trenutnim međunarodnim studentima i onima koji su nedavno završili svoje visoko obrazovanje priliku da postave pitanja profesionalcima i bivšim studentima koji imaju praktično i stvarno životno znanje i iskustvo, a koje će s njima rado podijeliti.

Neki od partnera koji će sudjelovati na događaju su: Rijksoverheid, sendcloud, PHILIPS, CM.com


Zanima te obrazovanje u inozemstvu i kako se ono razlikuje od našeg obrazovanja? Obrati se našim obrazovnim savjetnicima i pitaj sve što te zanima. Rezerviraj termin za besplatne konzultacije ovdje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka