Studenti IED-a u Italiji u suradnji s Mitsubishijem dizajnirali konceptualno vozilo

13.04.2023


Istituto Europeo di Design (IED), privatna škola dizajna u Italiji, predstavila je novi koncept vozila koji su dizajnirali studenti diplomskog studija Transportation Design u partnerstvu s Mitsubishi Motors – električni crossover dizajniran za izazove budućnosti.

Rezultat projekta u kojem je sudjelovalo 17 studenata škole IED Torino je Mitsubishi Moonstone, vozilo koje istražuje buduće rute s velikom pozornošću i usmjerenjem prema okolišu.

Istituto Europeo di Design (IED) cijenjena je i prepoznata škola dizajna u Italiji upravo zbog razvijenih studijskih programa koji studentima pružaju mogućnosti i prilike poput ove.

Škola je organizirana u četiri discipline: dizajn, moda, vizualna komunikacija i menadžment. Nudi 29 studijskih programa u trogodišnjem trajanju, na nekoliko jezika: engleskom, talijanskom, španjolskom i portugalskom. IED studentima nudi priliku da studiraju programe poput modnog dizajna, modnog marketinga i komunikacija, modnog poslovanja, dizajna interijera, dizajna nakita, fotografije, grafičkog dizajna, tekstilnog dizajna i brojnih drugih.  

 

Stipendije za diplomske studije

U trajanju je Scholarship Competition for Master Courses, natječaj za 150 stipendija za diplomske studije na IED-ovim kampusima u Italiji i Španjolskoj.

Kako bi podržali mlade kreativne ljude i pomogli im u razvijanju njihovih talenata IED – Istituto Europeo di Design, Accademia di Belle Arti Aldo Galli i Kunsthal Centro Superior de Diseño SL osigurali su 150 stipendija koje pokrivaju 50% školarine za diplomske studije koji se održavaju u Milanu, Firenci, Rimu, Torinu i na Accademia Galli u Comu.

Rok za prijavu je: 
•    4. svibnja za studije koji počinju u listopadu i studenom 2023. 
•    14. lipnja za studije s početkom u siječnju 2024.

Želite znati više o umjetničkim diplomskim studijima na IED-u ili što je potrebno za ostvarivanje stipendije? Kontaktirajte nas za pomoć! Rezervirajte svoj termin za konzultacije ovdje

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka