Stipendije za studiranje u inozemstvu - studiraj dizajn u Italiji

08.02.2024

Studiraj umjetnost, dizajn, modu ili medije na prestižnoj talijanskoj akademiji NABA


Najveća privatna umjetnička akademija u Italiji - Nuova Accademia di Belle Arti (NABA), dodijelit će stipendiju do 7.000 eura najtalentiranijim kandidatima iz Hrvatske.


NABA natječaj za stipendije za preddiplomske programe


Natječaj pod nazivom NABA's got talent je natječaj otvoren za međunarodne studente za programe Bachelor of Arts za akademsku godinu 2024./25. Cilj natječaja je odabrati najbolje međunarodne kandidate i podržati njihove izvanredne talente. Izabranim kandidatima dodijelit će se stipendija koja pokriva troškove školarine u iznosu od 7000€. 

Prijaviti se mogu svi kandidati koji posjeduju važeću diplomu srednje škole ili će je steći unutar akademske godine 2023./24., sa znanjem talijanskog/engleskog jezika jednakom minimalnoj razini B1.2 prema Europskom referentnom okviru za jezike (IELTS 5.0 ili ekvivalent za programe na engleskom).

Stipendije će se dodjeljivati na temelju evaluacije projektnog portfelja kandidata i motivacijskog pisma.
Svaki kandidat može predati najviše jednu prijavu za jedan program na jednom kampusu.


Osim ispunjene prijave i osobne dokumentacije, sudionici natječaja trebaju priložiti i motivacijsko pismo i portfolio radova.


Rok za prijavu: 19. ožujka

NABA natječaj za stipendije za diplomske programe


Natječaj za stipendije za diplomske programe vrijedi za dvogodišnje i jednogodišnje Master programe s početkom na jesen 2024.

Stipendija u iznosu od 7000€ koja djelomično pokriva troškove školarine dodijelit će se na temelju motivacijskog pisma, portfolia radova i životopisa kandidata.

Prijaviti se mogu studenti koji imaju sveučilišnu diplomu prvostupnika ili ekvivalentni naziv, a koji su stekli tu kvalifikaciju u zadnjem semestru akademske godine 2023./24.

Odabir će također biti otvoren za kandidate koji imaju dokazano profesionalno iskustvo u relevantnim područjima za odabrani obrazovni put.


Rok za prijavu: 27. veljače

Nuova Accademia di Belle Arti (NABA)

Ova umjetnička akademija, smjestila se u Italiji, a ima čak dva kampusa na dvije lokacije: u Milanu i u Rimu.Već drugu godinu za redom, po QS World University Rankings® po predmetu Art & Design NABA je najbolja talijanska akademija i među 100 najboljih u svijetu. NABA se ponosi inovativnim pristupom obrazovanju te potiče svoje studente na eksperimentiranje sa svojim umjetničkim izrazom i pruža im priliku da sudjeluju u mnoštvu međunarodnih projekata. NABA ima suradnju s brojnim vodećim kompanijama u području dizajna i mode, kao što su Chanel, Hugo Boss, Gucci, Furla, Missoni, Walt Disney, Porsche, itd. gdje NABA-ini studenti imaju priliku odraditi stažiranje.

PROGRAMI:

  • Design 
  • Creative Technologies 
  • Fashion Design 
  • Graphic Design & Art Direction 
  • Film and Animation
  • Painting & Visual Arts
  • Interior Design 
  • Creative Media Production
  • New Urban Design 
  • Screenwriting for Series 
  • Photography & Visual Design

 

IntegralEdu je službeni upisni centar za NABAu te će naši obrazovni savjetnici svima zainteresiranima rado pružiti savjet, informaciju te pomoć i podršku u prijavnom procesu. Za više informacija slobodno nam se obratite ili rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije na linku.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka