Stipendija od 10 000 švicarskih franaka za školovanje u Švicarskoj!

26.08.2019

Collège et Lycée Saint Charles u Švicarskoj objavljuje natječaj za stipendije u iznosu od 10,000 CHF


Collège et Lycée Saint Charles u Švicarskoj objavljuje natječaj za stipendije u iznosu od 10,000 CHF za učenike iz istočne Europe čije državljanstvo još nije zastupljeno u ovoj prestižnoj školi, što uključuje i hrvatske učenike. Odnosi se na učenike koji žele upisati 8. razred osnovne škole ili 1. razred srednje škole.

Škola je smještena u prekrasnom gradu Porrentruy u Švicarskoj, u srcu Europe (dva sata od Pariza) - siguran, mali gradić i s lakim pristupom kulturnom bogatstvu Europe. Preko 120 godina, od svog osnutka 1897. godine, Collège et Lycée Saint Charles pruža učenicima priliku da u potpunosti iskoriste svoj potencijal pod vodstvom profesora koji ih osobno poznaju, koji se brinu za njihovu socijalnu i emocionalnu dobrobit te njihova akademska postignuća. Više o školi pročitajte na linku.

S ovom stipendijom mogućnosti učenika su slijedeće:

  • Ako učenik odabere školovanje na francuskom jeziku i želi upisati švicarsko sveučilište sa švicarskom maturom, godišnja školarina će iznositi 57,000 CHF (umjesto 67,000).
  • Za one koji se žele školovati na dvojezičnom programu (francuski i engleski jezik), iznos godišnje školarine bi bio 61,000 CHF umjesto 71,000 CHF.
  • Školovanje na International Baccalaureate (IB) programu (na engleskom jeziku) bi iznosilo 67,000 CHF, umjesto 77,000 CHF.

Iznos školarine je moguće platiti u 2 semestra (40% školarine u jesenskom semestru, 60% u zimskom/proljetnom).

Ova ponuda je dostupna za trenutnu školsku godinu. Prijave na Saint Charles su moguće tijekom ovog mjeseca ili nakon jesenskih praznika, 21. listopada, te su prijave za upis za 8. razred osnovne škole i dalje moguće s početkom 6. siječnja 2020. godine.

Za više informacija o natječaju, obratite nam se na info@integraledu.hr ili telefonom na 01/468-338-1. Naši IntegralEdu savjetnici će Vam rado pomoći!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka