Do 50% niže školarine srednjih škola u Engleskoj za učenike iz Hrvatske!

21.06.2022

Stipendije su rezervirane za sve one koji žele upisati srednju školu u Engleskoj ovoga rujna.


Grupacija Abbey DLD College, srednje škole u Engleskoj, nudi jedinstvenu priliku talentiranim i motiviranim srednjoškolcima iz Hrvatske da osvoje stipendiju koja umanjuje cijenu školarine za do 50% za jednu od njihovih srednjih škola u Londonu, Cambridgeu ili Manchesteru. 

Akademski programi koje nude: IGCSE, GCSE, A-level, Foundation Program

Stipendije za srednje škole u Velikoj Britaniji:

20% niža cijena školarine (6600 GBP) za IntegralEdu klijente koji upišu srednju školu Abbey DLD College u rujnu 2022., na kampusima u Londonu i Manchesteru,
do 50% niža cijena školarine (do 16 500 GBP godišnje) uz pomoć Alpha Scholars Program stipendije, koja uključuje prijave za esej i intervju.

Alpha Scholars Program 

Program Alpha Scholars nudi stipendije koje mogu umanjiti školarinu za srednje škole u Engleskoj do 50% učenicima koji mogu pokazati svoj školski uspjeh i liderske kvalitete. DLD College London nudi jedinstveni školski program usmjeren na razvoj vještine istaknutih učenika koji žele postati kreatori i vođe promjena. 

Abbey DLD, London

O stipendiji za srednju školu u Engleskoj:

  • rezervirano do 10 mjesta godišnje za nove i postojeće učenike,
  • maksimalan iznos stipendije je 50% umanjena školarina,
  • program Alpha Scholars traje dvije godine,
  • osim regularne srednjoškolske nastave, stipendisti će pohađati i dodatan program koji uključuje: seminare, dobrotvorne projekte, obrazovne posjete, poduzetničke aktivnosti, predavanja i slično.

 

Uvjeti za stipendiju za srednju školu

Jeste li…
zainteresirani za uloge vođe i kreatora promjena?
elokventni i samouvjereni s jakim analitičkim i matematičkim vještinama?
fleksibilni i otvorenog uma s osjećajem za timski rad?
ambiciozni i uspješni učenici kojima je odličan uspjeh standard?

Kako se prijaviti za stipendiju za ove srednje škole u inozemstvu: 

  • prijava uključuje esej i intervju,
  • za sve ostale informacije kontaktirajte nas!

 

O Abbey DLD srednjim školama u Engleskoj

Abbey DLD Group of Colleges sastoji se od tri srednje škole u Engleskoj sa sjedištem u Cambridgeu, Londonu i Manchesteru, a glasi za instituciju s dugogodišnjom reputacijom pružanja obrazovanja vrhunske kvalitete. Grupa ima jedinstvenu poziciju da britanskim i međunarodnim učenicima ponudi obrazovanje prilagođeno njihovim individualnim zahtjevima. GCSE, A-Level, BTEC ili University Foundation vrste su srednjoškolskih programa koje mogu birati u skladu s vlastitim potrebama. 

Njihov je cilj pomoći svim svojim učenicima da postignu svoj puni akademski potencijal. To postižu intenzivnom, ali neformalnom nastavom, malim razredima, čestim testiranjima te vrhunskim učiteljima koji interese svakog svog učenika stavljaju u središte svega što rade.

 

Zašto odabrati Abbey DLD?

Od 1931. Abbey DLD sinonim je za visokokvalitetno obrazovanje, snažna sveučilišna odredišta i životna iskustva koja obogaćuju. Učenici Abbey DLD-a napuštaju školu opremljeni vještinama i rezultatima potrebnima za konkretan profesionalni razvoj, s brojnim poznanstvima i iskustvom koje uvelike utječe na pozitivan osobni razvoj.

Obrazovanje zlatnog standarda

Ovaj je elitni internat dio Alpha Plus Grupe; njihovi učitelji vrhunski su stručnjaci u svojim područjima, predaju na vrhunskim sveučilištima u inozemstvu te nastavi pristupaju s bogatim iskustvom.

Vrhunski akademski rezultati

Na ova tri kampusa, 42% učenika koji idu u gimnazijski program položili su maturu s više od 90 ili 95% uspješnosti. Više od jedne trećine učenika koji su išli na specijalizirane srednjoškolske programe za tehničke studije bili su među najboljima te godine, a 36% učenika završilo je GCSE program s vrlo dobrim i odličnim.

Napredak do najbolje rangirana sveučilišta

Najveća prednost vrhunskih srednjih škola u Engleskoj jesu sustavne i visokokvalitetne pripreme za nastavak obrazovanja na najboljim sveučilištima u inozemstvu. Svaki od njihovih učenika dobiva osobno prilagođenu podršku za prijavu na sveučilište i smjernice koje će im pomoći da upišu najbolje moguće sveučilište za njih. 

Više od 70 Abbey DLD učenika pridružilo se Oxbridgeu posljednjih godina, 33 učenika upisala su G5 sveučilišta 2019. (Oxford, Cambridge, Imperial, LSE i UCL), a 19 učenika studij medicine 2019., koji stoji za najkonkurentniji u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

Zanima vas više informacija? Tu smo da vam odgovorimo na sva pitanja. Javite nam se!

Povezane vijesti

Škola Taunton nudi deset stipendija talentiranim m...

Razlog je obilježavanje 25 godina postojanja škole, a uspješni kandidati dobit će stipendiju u iznosu od 25% popusta na cijenu školarine. Tko se može prijaviti za stipendiju Pro...
19.05.2021 Vidi više

King's College Online nudi povoljne cijene školari...

Njezina je posebnost u tome što je sav sadržaj vezan za nastavu dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu – tako da učenici mogu samostalno učiti u vrijeme i tempom koji im odgovara. ...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka