St Bees School u Velikoj Britaniji nudi popust na školarinu!

02.04.2021

St Bees School, jedna od najboljih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji, nudi stipendije o obliku popusta na školarinu od čak 50% za učenike svih razreda te za sve one koji im se pridruže u rujnu 2021. godine.


Ukupni trošak godišnjeg obrazovanja u školi St Bees uz stipendiju iznosi 16 320 funti, a uključuje troškove školarine te smještaja u internatu. Stipendije se dodjeljuju učenicima na temelju akademske izvrsnosti, sportskih dostignuća te posebnih talenata u umjetničkim područjima kao što su glazba, ples, gluma i slično.

St Bees škola je s dugom i bogatom tradicijom osnovana 1583. godine. Slogan ove srednje škole u Velikoj Britaniji je „Where West Meets East“, što ujedno i opisuje njezin položaj. Smještena je u malenom mjestu Saint Bees na sjeverozapadnoj obali Engleske s pogledom na Irsko more, na samo dva i pol sata vožnje od Manchestera. Također, u neposrednoj je blizini nacionalnog parka Lake District koji je uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske kulturne baštine pa učenici mogu uživati u šetnji i prekrasnom pogledu na brojna jezera, šume i planine.

Škola ima jedinstven Fusion koncept obrazovanja koji spaja strogi britanski kurikulum s razvojem gore navedenih vještina kroz naporan rad i predanost. Učenje matematike kroz Fusion koncept koji kombinira nekoliko metoda učenja koje se primjenjuju diljem svijeta pokazao se izrazito uspješnim. Kroz inovativan pristup učenici puno brže uče i savladaju zadano gradivo te su prema svojoj dobnoj skupiti puno napredniji od vršnjaka u ostalim školama.

Ono čime se škola posebno ponosi jest pridavanje jednake važnosti osobnom razvoju učenika i njihovom akademskom uspjehu. U školi St Bees kroz razne aktivnosti razvijaju se vještine poput vodstva, timskog rada, kritičkog promišljanja, sposobnosti rješavanja problema, samopouzdanje. Naglasak je na razvoju potencijala učenika – bio on akademski, umjetnički, sportski ili jednostavno želja za učenjem i uspjehom u različitim područjima. Uz to, svakom učeniku dodijeljen je mentor s kojim se sastaje jednom do dvaput tjedno što osigurava učenikov razvoj u željenom smjeru, ali i brigu o njegovom mentalnom zdravlju.

Ako ste zainteresirani za ovu izvanrednu priliku za stipendirano školovanje u instituciji koja je dio najboljeg obrazovnog sustava u Europi, obratite nam se i dopustite nam da vam pomognemo u dodatnom informiranju i procesu prijave! Za sva pitanja obratite nam se, a više o stipendijama i privatnim srednjim školama u inozemstvu pročitajte na našoj stranici.
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka