Pripreme za IELTS ispit jezika uz tečajeve stranih jezika u inozemstvu

07.04.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / IELTS pripremni tečaj – sve informacije na jednome mjestu!


Ljetni kampovi za djecu u inozemstvu, osim što imaju vrhunski razrađene tečajeve stranih jezika, sadrže programe specijalizirane za razvoj u različitim područjima – od umjetnosti preko inženjeringa do priprema za ispite potrebne za upis srednjih škola ili sveučilišta u inozemstvu. 

Imate specifičan zahtjev? Zasigurno ćemo pronaći ljetni kamp u inozemstvu koji će vam omogućiti vrhunski tečaj stranog jezika, kao i ispuniti ostale želje.

IELTS ISPIT JEZIKA

IELTS standardizirani ispit jezika najvažniji je kriterij koji morate ispuniti za upis željenog studija u inozemstvu. Od cjelokupne prijavne dokumentacije, za IELTS ispit jezika potrebno je odvojiti najviše vremena i pažnje, s obzirom na to da svako sveučilište traži drugačije rezultate.  

Osigurajte potrebne rezultate za upis željenog studija u inozemstvu uz pomoć IELTS pripremnog tečaja!

IELTS pripremni tečaj usmjeren je na oblik ispita te trikove i napomene za najbolje moguće rješavanje pojedinih zadataka koji se bitno razlikuju od zadataka i načina rješavanja na koje smo navikli u našem obrazovnom sustavu. Cilj ovog tečaja nije utvrđivati osnovna gramatička pravila, već napredna upotreba takvih pravila za što uspješnije rješavanje ispita. 

Za postizanje vrhunskih rezultata uvijek sugeriramo tečaj engleskog jezika u inozemstvu, a zatim i upis IELTS pripremnog tečaja – ljetnim kampovima koji omogućuju IELTS pripreme dobivate oboje!

Ako vam je ovakav oblik pripreme nedostižan, u našoj agenciji također možete upisati IELTS pripremni tečaj, a više informacija možete pronaći ovdje.

Ljetni kampovi za djecu koji nude pripreme za IELTS 

ACADEMIC SUMMER DLD LONDON

Privatna srednja škola DLD College London u kojoj se održava Academic Summer London nalazi se u novoj zgradi u srcu Londona. Iz škole se vidi most Westminster i rijeka Temza. Četvrt oko škole je jedna od najpoznatijih londonskih, u njoj se nalaze zgrade od povijesne važnosti. 

Tečaj stranoga jezika održava se kroz 26 školskih sati tjedno, a intenzitet ovisi o dobi polaznika i namijeni tečaja. Tako će primjerice polaznici od 12 do 14 godina učiti akademski engleski, matematiku, prirodoslovne i društvene znanosti te umjetnost na engleskom, a oni od 15 do 17 se u sklopu ovoga tečaja mogu pripremati za studij medicine ili IELTS!

Get ready for IELTS za polaznike od 15 do 17 godina

Jednotjedni intenzivni tečaj osmišljen je prema i prilagođen formatu IELTS ispita tako da se vježbaju sve 4 jezične komponente kao i na samom ispitu: Reading, Writing, Listening, Speaking. Nakon završetka tečaja polaznici imaju mogućnost polagati IELTS ispit. 

Više informacija pročitaj ovdje.

KINGS OXFORD

Kings Oxford obuhvaća 2 centra za obuku: St. Michael’s i St. Joseph’s.  Na lokaciji St. Joseph obično se provodi intenzivni IELTS tečaj. Jezični centar smješten je u studentskoj četvrti Cowley, 25 min autobusom do centra grada.

Intenzivni IELTS tečaj (28 školska sata tjedno) i brzi IELTS tečaj (32 školska sata tjedno)

Ovaj tečaj uključuje 20 školskih sati engleskog sa svim polaznicima i 8 ili 12 dodatnih sati tijekom kojih se polaznike priprema za polaganje IELTS ispita. Prvi tjedan fokusiran je čitana nje i pisanje, drugi na vokabular i gramatiku, a posljednji tjedan radi se na govorenju i slušanju. Svaki dan polaznici pišu probne ispite na satu i dobivaju domaću zadaću. Nastavnici daju smjernice i preporuke polaznicima za uspješno polaganje IELTS ispita.

Više informacija pročitaj ovdje.

Za pomoć oko odabira ljetnih jezičnih tečajeva u inozemstvu stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje.

 

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka