Prestižna španjolska srednja škola nudi IB (International Baccalaureate) diplomu

27.06.2023


Međunarodna privatna srednja škola Hamelin-Laie nalazi se u prijestolnici Katalonije - Barceloni, a španjolsko joj je Ministarstvo obrazovanja i kulture dodijelilo ovlasti za provođenje IB programa.

Trenutno, s upisom od oko 1450 studenata koji predstavljaju preko 40 nacionalnosti i osobljem od više od 150 ljudi, Hamelin-Laie nudi različite lokalne i međunarodne programe s pristupom usredotočenim na studente i promociju međunarodnog razumijevanja.

Osnovna misija škole je obrazovanje koje njeguje i promovira kritičko i kreativno mišljenje. Osim toga, učenici razvijaju i vještine cjeloživotnog učenja te se upoznaju s brojnim metodama i konceptima znanosti i umjetnosti.

Škola svoje učenike predstavlja kao kreativne, dobro informirane i upućene pojedince, s izgrađenim kritičkim mišljenjem, koji su sposobni unaprijediti svijet oko sebe.

Lokacija

Smještena u prekrasnom zelenom okruženju, škola Hamelin-Laie nalazi se svega 20 minuta od srca Barcelone i samo je 10 minuta od najbliže plaže pa učenici mogu uživati u moru cijele godine. Šetalište pored plaže je savršeno mjesto za šetnju, biciklizam, trčanje i održavanje kondicije. Uz lak pristup kulturnim događajima i brojnim sportskim aktivnostima, ovaj je grad pravi mali raj za učenike.

Akademski program

Nastavni plan i program, od Early Years do IB (International Baccalaureate) diplome na engleskom je jeziku, a određeni su predmeti na španjolskom i katalonskom. Jedinstveni pristup nastavi kroz jezike temelji se na CLIL (Content and Language Integrated Learning) konceptu, što podrazumijeva učenje putem sadržaja na stranom jeziku.

Osjećaj doma i pripadnosti

Kao vodeća međunarodna privatna srednja škola u Barceloni, Hamelin Laie International School nudi moderne i udobne objekte koji stvaraju osjećaj doma, uključujući širok spektar izvannastavnih aktivnosti, od sporta i umjetnosti do društvenog rada i razvoja liderstva.

Škola upisuje učenike u dobi od 14 do 18 godina iz cijelog svijeta.

 

 

Za više informacija o ovoj i drugim srednjim školama u inozemstvu, kontaktirajte naše obrazovne savjetnike ili rezervirajte termin za besplatne konzultacije. 

Ključne riječi:
international baccalaureate

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka