Poširili smo mrežu naših partnerskih sveučilišta

11.09.2023

Proširili smo naš World Education Network i osigurali partnerstva s novim sveučilištima u inozemstvu!


World Education Network of Universities

Kao najveća savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu, trudimo se svojim klijentima konstantno pružati najbolju moguću uslugu, a to često uključuje sklapanje novih partnerstava i širenje naše mreže što je odraz godina iskustva koje imamo u ovom području, ali i naše kvalitete.

Naša mreža sveučilišnih partnera broji preko 200 različitih sveučilišta i programa, a nedavno smo značajno proširili mrežu partnera u SAD-u. Na tom se popisu od sada mogu naći sveučilišta poput Arizona State University, University of Connecticut, Florida Atlantic University, Long Island University, Colorado State University i mnoga druga.

Proširili smo i našu mrežu partnera u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje možemo istaknuti sveučilišta poput The University of Edinburgh ili Loughborough University.

Naši švicarski partneri, Swiss Education Group, grupacija unutar koje su čak četiri vrhunske škole ugostiteljstva, kulinarstva i hotelskog menadžmenta, već su drugu godinu za redom unutar top 10 sveučilišta za ugostiteljstvo prema QS rankingu. Oni koje ipak zanimaju studiji budućnosti poput inovacija, dizajna i luksuza do buduće karijere lakše će doći uz International University of Monaco koje su nedavno posjetili naši obrazovni savjetnici te su iz prve ruke imali priliku iskusiti kako je studirati na monegaškom sveučilištu.

U susjednoj Mađarskoj surađujemo sa Sveučilištem u Pečuhu koji nudi program medicine na engleskom jeziku, dok će ljubitelje popularne kulture i Netflix serija oduševiti činjenica da surađujemo sa sveučilištem Universidad Europea u Španjolskoj gdje se snimala poznata serija Elite.

Osim na europsko i američko tržište, nedavno smo se proširili i na azijsko i australsko tržište pa se na našem popisu partnera mogu naći i destinacije poput u Kine, Južne Koreje, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Indonezije.

Surađujemo s nekima od najpoznatijih i najviše rangiranih svjetskih sveučilišta, a mnoga se mogu pohvaliti i najraznovrsnijim i najmodernijim programima studija - od arhitekture, ekonomije i psihologije pa sve do kreativnih smjerova poput Luxury Brand Management, Creative Technologies, Fashion Digital Marketing, Gaming and Animation, Sport Management u suradnji s Real Madridom, Artificial Intelligence and Cognitive Sciences i mnogih drugih.

Popis svih naših partnerskih sveučilišta možete pronaći na našoj stranici ili klikom na poveznicu: https://www.integraledu.hr/studiranje-u-inozemstvu/world-education-network

Zašto odabrati IntegralEdu?

Nudimo individualni pristup uz osobnog obrazovnog savjetnika koji će vam pomoći u analizi vaših potreba te u odabiru odgovarajućeg sveučilišta prema vašim zahtjevima. Osim toga, naši će vas savjetnici provesti kroz proces prijave i upisa na željeno sveučilište od početka do kraja.

Naši su obrazovni savjetnici imali priliku posjetiti gotovo sva naša partnerska sveučilišta te su  prošli brojne edukacije vezane uz procese prijave i upisa kako bi našim klijentima osigurali što jednostavniji proces i što kvalitetniju uslugu.

Ukoliko se odlučite za neko od naših partnerskih sveučilišta, naši će vam obrazovni savjetnici nastojati osigurati najbolje moguće uvjete.

Trebaš pomoć pri odabiru studija ili samo tražiš više informacija? Javi nam se za besplatne konzultacije!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka