Posebnost tečajeva stranih jezika u inozemstvu? Ljetni kampovi s nevjerojatnim aktivnostima za djecu 

22.03.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Londonu – sve informacije na jednome mjestu!


Ljetni kampovi za djecu u inozemstvu, osim vrhunskih tečajeva stranih jezika uz koje se odabrani jezik uči kvalitetno i učinkovito, imaju mnoge druge pogodnosti. Svaki ljetni kamp za djecu u inozemstvu svojim polaznicima želi omogućiti produktivno ljeto u kojem će, osim unapređenja jezičnih, steći i dodatne vještina te se zaljubiti u neke nove hobije.

Koliko god specifični vaši interesi bili, uz našu pomoć pronaći ćete ljetni kamp za djecu u kojem možete uživati u aktivnostima koje volite na svom ljetnom odmoru.

Pogledajte cijelu ponudu ljetnih kampova za djecu u inozemstvu ovdje.

 

Zaljubljeni ste u jahanje? Pročitajte više o ovim ljetnim kampovima.

 

Ljetni kamp za djecu od 13 do 16 godina koja žele usavršiti engleski jezik 

PLUMPTON COLLEGE

Ovaj ljetni kamp za djecu nalazi se u malom selu Plumpton u podnožju Nacionalnog parka South Downs, blizu obalnog britanskog grada Brightona. Uz 24, 26 ili 30 školskih sati učenja engleskog jezika tjedno, djeca mogu odabrati dodatne sate programiranja, znanosti, skrbi o životinjama ili pustolovnih sportova.

Tako se u ljetnom jezičkom kampu Plumpton djeca u slobodno vrijeme mogu okušati ili usavršiti u jedrenju, biciklizmu, kajakarenju, raftingu, penjanju, ali i jahanju!

Ovaj ljetni kamp idealan je za ljubitelje životinja – kamp ima svoj mali zoološki vrt, organizirane aktivnosti na otvorenom za razvijanje pustolovnog duha i upoznavanje s prirodom.

Više informacija pročitajte ovdje.

 

Ljetni kamp za djecu od 7 do 17 godina koja žele usavršiti engleski jezik 

ACADEMIC SUMMER SIDCOT

Škola Sidcot nalazi se u jugozapadnoj Engleskoj, samo 20 minuta udaljenosti od zračne luke Bristol i otprilike 2 sata od Londona. Uz 26 ili 40 školskih sati učenja engleskog jezika tjedno, ovaj tečaj uključuje nekoliko različitih programa koji su, uz usavršavanje jezika, usmjereni na prijenos znanja u raznim područjima.

Sidcotov ljetni kamp za djecu ima vlastiti hipodrom te je idealan za one koji se bave ili ih privlači jahanje. Za one koji se odluče za ovu aktivnost organizirano je jahanje tri sata tjedno, a satovi se održavaju u grupi i na konjima koji pripadaju školi.

Više informacija pročitajte ovdje.

Za pomoć oko odabira ljetnih kampova za djecu u inozemstvu stojimo na raspolaganju! Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka