Otvorena stipendija za prestižnu privatnu srednju školu

24.01.2024

Reddam House Berkshire privatna je srednja škola i internat okružen prekrasnom prirodom, a u neposrednoj blizini Londona.


Reddam House Berkshire je škola i internat koja nudi holističko obrazovanje za djecu i mlade od 3 mjeseca pa sve do 18 godina starosti. Škola je smještena na prekrasnom imanju od 250 jutara sportskih terena, parkova i šuma, jezera, terena za golf i terena za jahanje. 

Smještena u blizini Wokinghama u engleskoj grofoviji Berkshire, živahnom središtu s lakim pristupom londonskoj zračnoj luci, škola privlači na stotine učenika.

Reddam House nastoji pripremiti učenike za vanjski svijet i budućnost. Učenike potiču na timski rad, samostalno razmišljanje i individualnost, kako bi učili razumijevanje, međusobno poštovanje i suradnju, a time stvorili prijateljstva. Osoblje škole s učenicima radi po principu jednakosti, a program je koncipiran tako da svaki učenik, ali i učitelj bude svjestan sljedećeg koraka koji pojedinac treba poduzeti kako bi se poboljšao. Škola se ponosi odličnim postignućima učenika, a gotovo svi učenici sudjeluju i u mnogim izvannastavnim aktivnostima. 

Stipendija

Reddam House Berkshire nudi stipendiju za 3 učenika koji će dobiti stipendiju od £10,000 (primjenjivo na ukupne naknade uključujući školarinu, smještaj i hranu). Odabrani učenici stipendiju će dobivati tijekom trajanja akademskog GCSE programa (2 godine); ovisno o nastavku akademskog uspjeha i u skladu sa školskim odredbama i uvjetima i kodeksom ponašanja, kako u školi tako i u internatu.

Uvjeti:

• Upis u 10. godinu GCSE programa na Reddam House Berkshire (2. razred srednje škole prema hrvatskom obrazovnom sustavu)
• Prijava za rujan 2024.
• Potrebna razina engleskog jezika - minimalno B2
• Rezultati CAT4 testa od ukupno 120+ bodova
• Odgovorna osoba (staratelj) koja ispunjava uvjete škole


Rok za prijavu -  petak, 2. veljače 2024. 

Ako vas zanima više o ovoj školi i stipendijama ili bilo kojoj drugoj privatnoj srednjoj školi u inozemstvu, obratite nam se za savjet. Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije ovdje.

Povezane vijesti

Škola Taunton nudi deset stipendija talentiranim m...

Razlog je obilježavanje 25 godina postojanja škole, a uspješni kandidati dobit će stipendiju u iznosu od 25% popusta na cijenu školarine. Tko se može prijaviti za stipendiju Pro...
19.05.2021 Vidi više

King's College Online nudi povoljne cijene školari...

Njezina je posebnost u tome što je sav sadržaj vezan za nastavu dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu – tako da učenici mogu samostalno učiti u vrijeme i tempom koji im odgovara. ...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka