Osvoji stipendiju u iznosu od 5000€ za MBA program

11.06.2024

IntegralEdu sklopio je novo partnerstvo s Northern Institute of Technology Management koji hrvatskim studentima nudi stipendiju za MBA program u području Technology Managementa


Northern Institute of Technology Management -  vrhunsko njemačko sveučilište koje spaja tehnologiju i menadžment
 

Northern Institute of Technology Management (NIT) je privatna poslovna škola u Hamburgu. NIT su 1998. godine, osnovali profesori s Hamburg University of Technology s ciljem stvaranja edukativnog iskustva koji je spoj tehničke stručnosti i obrazovanja u upravljanju.

Predavanja su fokusirana na manje grupe što profesorima omogućuje da se posvete svakom studentu. Osim što imaju priliku učiti putem različitih projekata, sveučilište blisko surađuje i s brojnim kompanijama kao što su P&G, Johnson&Johnson, IBM ili Lufthansa u kojima studenti mogu odraditi praksu ili čak pronaći posao. Program MBA Technology Management moguće je kombinirati s diplomskim programima iz inženjerstva i znanosti. 

Što izdvaja NIT?

  • Fokus na upravljanje tehnologijama: NIT-ov kurikulum je posebno dizajniran da studentima pruži vještine i znanja  koja su potrebna za uspjeh u liderskim ulogama unutar tehnološke industrije. Kurikulum kombinira poslovne osnove s dubokim razumijevanjem tehnoloških napredaka.
  • Učenje vođeno industrijom: NIT blisko surađuje s vodećim tehnološkim tvrtkama kako bi osigurao da njihovi programi budu usklađeni sa trenutnim potrebama industrije. Studenti imaju priliku učiti putem gostujućih predavanja stručnjaka iz industrije i studija slučaja iz stvarnog svijeta.
  • Iskusni profesori: NIT se može pohvaliti timom visoko kvalificiranih profesora sa bogatim iskustvom kako u znanosti, tako i u tehnološkom sektoru. 
  • Međunarodna zajednica: NIT privlači studente iz cijelog svijeta, što stvara multikulturalno okruženje za učenje. Studenti dobivaju korisno iskustvo samim time što su izloženi različitim perspektivama i pristupima upravljanju tehnologijama.
  • Fleksibilan format učenja: MBA program NIT-a ne mora biti full-time program, što omogućuje studentima da studiraju dok nastavljaju profesionalnu karijeru. Ova fleksibilnost idealna za radne profesionalce koji žele unaprijediti svoje vještine bez odricanja od radnih obaveza.


Odabirom NIT-a steći ćeš vrhunsko obrazovanje koje te pozicionira za uspjeh u stalno promjenjivom području upravljanja tehnologijama.

Hrvatskim studentima stipendija u iznosu 5000€

Stipendija od 5.000 eura koju nudi NIT dostupna je isključivo studentima koji se prijavljuju preko IntegralEdu-a.  

Ova stipendija je nevjerojatna prilika za učenike i studente s tehničkim iskustvom da steknu diplomu MBA in Technology Management na ovom iznimnom sveučilištu.

Kriteriji za dodjelu stipendije:

  • Europski državljani s diplomom preddiplomskog studija u tehnološkom području (inženjerstvo, tehnologija, IT, i slični) ili poslovnom području te zanimanjem za područje Technology Management


Ako vas zanima više o ovoj stipendiji, studiju u inozemstvu ili drugim sličnim prilikama, obratite nam se za informacije, pomoć i obrazovno savjetovanje. Besplatne konzultacije možete rezervirati klikom na poveznicu.

 

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka