Online studij u Švicarskoj s ekskluzivnom ponudom – 30% popusta na školarinu!

26.01.2021

Online studij na švicarskom sveučilištu, zašto ne?


Jedna od vrhunskih švicarskih škola specijalizirana za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i ostale srodne grane odnedavno nudi online diplomski studij. Više zanimljivosti o ovoj odličnoj prilici pročitajte u nastavku.

Diplomski online studij – Master in Business in Hotel, Resort and Wellness Management

Online model studiranja idealan je za aktivne profesionalce koji svoju karijeru žele unaprijediti. Nakon početnog jednotjednog modula koji postavlja temelje za učenje na daljinu, program uključuje devet online modula s podrškom mentora, nakon čega slijedi trotjedno praktično iskustvo na kampusu u Švicarskoj. Studij uživo i u online obliku zaključuju se poslovnim projektom provedenim od partnera škole u industriji.

Naš partner, Swiss Hotel Management School (SHMS) je pokrenuo online diplomski studij (Master in Business, MIB) za menadžment hotela, resorta i wellness centara. Studij omogućuje proučavanje najnovijih trendova u industriji, razvijanje menadžerskih vještina i stjecanje praktičnog znanja potrebnog za uspjeh u industriji hrane i pića, organizaciji događaja ili wellness centara. Uz datum početka 3. veljače 2021., ova švicarska škola najavila je nekoliko dodatnih datuma tijekom godine.

Dodatno, studij je dostupan i na kampusu u Leysinu. Datum početka diplomskog studija je 15. veljače 2021.

Posebna pogodnost za IntegralEdu klijente – 30% popusta na školarinu online studija!

Ekskluzivna ponuda za IntegralEdu klijente je popust od čak 30% na online studij MIB in Hotel, Resort and Wellness Management. Za samu prijavu potrebno je pripremiti dokumentaciju pri čemu će Vam rado pomoći naši obrazovni savjetnici.

Zašto odabrati studij u Švicarskoj?

Švicarska je zasigurno zemlja koja prati i diktira trendove u turizmu te je već dugi niz godina sinonim za vrhunsko obrazovanje u području hotelijerstva i ugostiteljstva. Svi koji svoju karijeru žele ostvariti na visokim pozicijama u vrhunskim hotelima i resortima to i mogu - odabirom studija u Švicarskoj!

S više od 30 godina iskustva, udruženje pet švicarskih škola Swiss Education Group (SEG) postalo je jedna od najvećih institucija za obrazovanje u području turizma i hotelijerskog menadžmenta, ne samo u Švicarskoj već i u cijelom svijetu. Udruženje čine Cesar Ritz Colleges, Culinary Arts Academy, Hotel Institute Montreux, IHTTI School of Hotel Management i Swiss Hotel Management School.

Dodatni izbor za studij u Švicarskoj

Škole u sastavu Swiss Education Group nude veliki izbor programa, uključujući certificirane tečajeve, preddiplomske i diplomske studije, što omogućuje studentima i polaznicima izbor programa koji je najviše prilagođen njegovim individualnim potrebama i interesima. Samo neki od tečajeva i studija koji su dostupni su:

  • Bachelor of Arts in Hospitality Business Management

  • Bachelor of Business Administration in Hospitality Management (with Specialization)

  • Master of Arts in International Hotel Business Management

  • Certificate in Wine Business Management

  • Diploma in Vegetarian Culinary Arts

  • Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts

Navedeni studiji i tečajevi su idealan izbor za sve koji se žele okušati te unaprijediti u hotelijerstvu, menadžmentu, kulinarstvu i ugostiteljstvu!

U slučaju da ste zainteresirani za studij u Švicarskoj i posebni popust, kontaktirajte nas ovdje. Radujemo se vašoj prijavi!
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka