Novosti za Work and Travel USA sezonu 2024.

30.11.2023

Sjajne vijesti stižu iz veleposlanstva SAD-a


Američko veleposlanstvo u Hrvatskoj objavilo je nekoliko važnih promjena koje se odnose na Work and Travel USA program kulturalne razmjene, a studentima olakšavaju i ubrzavaju prijavne procese, kao i boravak u Americi.

1. Prijave za razgovor za vizu otvorene su ranije nego ikad. Studenti koji se prijavljuju za Work and Travel USA program mogu se već sada prijaviti na intervju za vizu, a prvi termini su već u veljači.

2. Na razgovor za vizu studenti više nisu obavezni donositi prijepis ocjena.

3. Svoju J-1 vizu studenti više ne moraju preuzimati u Zagrebu, već ju nakon uspješnog razgovora mogu preuzeti u svom gradu.

4. Više nema ograničenja za one koji su na programu bili 3 puta. Sve dok osoba ima studentski status, može se ponovno prijaviti na program.

5. Hrvatski studenti mogu raditi najduže od 10.6. do 10.10., a nakon toga imaju čak 30 dana Grace Perioda koje mogu iskoristiti za putovanje.

Ukoliko te zanima više informacija i razmišljaš o prijavi na Work and Travel USA program, dogovori termin besplatnih konzultacija  s našim savjetnicama i saznaj odgovore na sva pitanja.

 

Ključne riječi:
zanimljivosti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka