Najbolje pripreme za studij iz udobnosti vlastitog doma!

04.12.2020

Academic Summer je jedan od jezičnih centara koji ima najposebniju ponudu aktivnosti za mlade iz cijelog svijeta tijekom ovog perioda kad putovanja više nisu tako učestala kao prije.


Učite iz udobnosti vlastitog doma i dosegnite svoju akademsku izvrsnost. U nastavku potražite više informacija o dostupnim programima i tečajevima.

Academic lectures @home

Za učenike od 9 do 17 godina dostupne su razne radionice iz područja poput zdravlja, medicine, poslovanja i komunikacija koje vode iskusni stručnjaci. Ovakvim programom se pripremate za akademsku budućnost na nekom od sveučilišta.

Get ready for Medicine i Get ready for Uni @home

Ovi specijalizirani online tečajevi dostupni su tijekom cijele godine, a nove termine za prosinac potražite u nastavku.

Raspored:

16. prosinca – 6. siječnja Get ready for Medicine @home – osmišljen od strane britanskih i kanadskih studenata medicine koji mogu podučavati i savjetovati iz osobnog iskustva. Tečaj pokriva pripreme za intervju, pisanje motivacijskog pisma, britanske i kanadske ispite za upis medicine (BMAT i UCAT), plus dodatno kliničko proučavanje biologije, istraživačkog rada i aktualne teme – kontrola virusa i bolesti.

21. prosinca – 29. prosinca Get ready for UNI @home – intenzivan tjedan priprema kako napraviti uspješnu UCAS prijavu za britanska sveučilišta. Ovaj tečaj će unaprijediti učenikovo razumijevanje, planiranje i pripremiti ga za prijavu na top 10 sveučilišta u Velikoj Britaniji ujesen 2021. Učenici će također biti savjetovani kako napisati motivacijsko pismo od same strukture, povratnih informacija što unaprijediti i kako osigurati pismo preporuke od profesora i naravno, kako se pripremiti za intervju.

IGCSE @home

IGCSE je najpoznatija međunarodna kvalifikacija za učenike u dobi od 14 do 16 godina, a učenici mogu odabrati 1 do 5 predmeta koja želiš učiti i polagati. Predmeti koje možeš učiti su matematika, engleski, znanost, računalne znanosti, ekonomija, sociologija, umjetnost i dizajn. IGCSE je idealni priprema za A Levels ili IB diplomu. Vodeća sveučilišta i poslodavci diljem svijeta priznaju Cambridge IGCSE kao dokaz akademske sposobnosti pa tako učenici mogu pokazati svoju predanost učenjem samo jednog predmeta. Program je dostupan za učenike od 14 do 16 godina.

Academic Summer @home

Ovo je uzbudljiv online akademski ljetni kamp za učenike u dobi od 7 do 18 godina koji su podijeljeni u tri grupe, a održat će se online.

Adventurers - od 7 do 12 godina; učenje engleskog, matematike, znanstvenih i društvenih predmeta te umjetnosti po tjednom rasporedu

Explorers – od 12 do 14 godina; učenje GCSE predmeta

Engagers – od 15 do 18 godina; učenje na britanskoj razini zadnja dva razreda srednje škole (A level), IB programa, individualni raspored prema vlastitom odabiru predmeta poput medija, prezentacijskih vještina, teorije znanja, pisanja eseja, kemije, biologije…

Metodologija jezičnog centra Academic Summer usredotočena je na Content and Language Integrated Learning (CLIL), odnosno podučavanje u kojemu su sadržaj i učenje jezika integrirani u jednu cjelinu i daju holistički pristup.

Na @home tečajevima ćete:

  • Poboljšati svoje znanje o sadržaju i dodatno osnažiti ključne pojmove iz školskih predmeta;

  • Imat ćete internetsku nastavu s iskusnim predavačima koji vas mogu nadahnuti svojom stručnošću u svojim predmetnim područjima;

  • Razumjeti kulturu omogućujući vam da razvijete reflektirajuću bazu znanja. Učit ćete u malim online grupama koje zajedno proživljavaju globalni svijet u vašim predmetnim područjima;

  • Razvijati svoje spoznajne vještine. Ovo su vaše vještine razmišljanja i učenja. Dobit ćete projekte i zadatke na kojima ćete raditi kod kuće, a vaš će mentor pomoći da vaše individualno učenje bude učinkovitije;

  • Raditi na svojim komunikacijskim vještinama na engleskom jeziku. Naučit ćete održati dobru prezentaciju i napisati prošireni esej, kao i uživati u raspravama na mreži;

"Preokrenutim" učenjem učionica postaje dostupna učenicima izvan uobičajenog rasporeda nastave sa sadržajem (videozapisi, snimke lekcija i sadržajem koji su razvili učenici i učitelji) u bilo kojem trenutku. To potiče neovisno učenje i vještine kritičkog mišljenja kod učenika koji mogu sami postaviti tempo učenja, zaustaviti snimanje lekcije kako bi proveli dodatna istraživanja i upravljali vlastitim vremenom učenja što je osnovna vještina za učenje.

Učenici su sposobni kvalitetno bilježiti tijekom predavanja, znajući da se mogu vratiti i gledati snimku lekcije kako bi nakon toga popunili sve praznine. To potiče fantastične vještine učenja, kao i dubok angažman u nastavi. Učenici dolaze na nastavu dobro pripremljeni, nakon što su prije nastave izvršili čitanje i samostalno proučavanje, omogućujući predavaču da u nastavi podučava personalizirano učenje, podržavajući one koji trebaju više pomoći sa sadržajem i istežući one koji trebaju više.

U slučaju da ste zainteresirani za ove tečajeve i programe, obratite nam se na info@integraledu.hr kako biste saznali još informacija i/ili prijavili se za neki od programa.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka