Ljetni kampovi za djecu koji se održavaju u kolovozu!

30.06.2022

Iskoristite posljednju priliku ovoga ljeta i odaberite ljetni jezični kamp koji se održava u kolovozu.


Najbolji završetak ljeta i uvod u novu školsku godinu svakako su individualni ljetni kampovi za djecu koji se održavaju u kolovozu. 

Ljetni jezični kampovi u ovom terminu maksimiziraju produktivnost djece jer na tečajeve dolaze odmorni, ali ih pritom i uvode u nadolazeću školsku rutinu, što će im pomoći da lakše savladaju novo gradivo i ostvaruju bolje rezultate.

Ponuda tečajeva stranih jezika u kolovozu raznolika je, a oni ujedno označavaju kraj ovogodišnje ljetne sezone jezičnih kampova u inozemstvu – požurite i odaberite idealan tečaj! Cijelu ponudu pogledajte ovdje.

 

VELIKA BRITANIJA

Academic Summer Sidcot – do 28. kolovoza

26 ili 40 školskih sati engleskog jezika tjedno, ovisno o odabranom tečaju.

Odabir između 4 različita tečaja, od onog usmjerenog na učenje jezika i priprema za Computer Science studije do tečaja koji uključuje 4 predmeta koje polaznik želi usavršiti na engleskom jeziku. 

Škola je vrhunski opremljena – bazen, umjetnički centar i hipodrom na kojem polaznici mogu jahati 3 sata tjedno samo su dio ponude.

Plumpton College – do 16. kolovoza

24, 26 ili 30 sati engleskog jezika tjedno.

Uz regularan tečaj, polaznici mogu odabrati tečajeve Coding, Veterinary Experience ili Adventure (pustolovni sportovi poput jedrenja, jahanja, kajakarenja, raftinga i slično).

Ovaj tečaj poseban je po tome što škola ima vinograde, centar za životinje i šume, vlastitu farmu i neke od najboljih konjskih staja u Južnoj Engleskoj te je idealna za djecu koja obožavaju životinje.

Downside School – do 17. kolovoza

20 do 36 sati engleskog jezika tjedno.

Uz tečaj jezika, polaznici mogu odabrati dodatke – sport i Harry Potter. Svi oni koji se bave sportom imaju priliku trenirati tenis ili jahanje s profesionalnim trenerima 6 sati tjedno, a obožavatelji Harry Pottera uživat će u tematskim večerima, kvizovima i posjetu knjižnice u Oxfordu gdje je film sniman.

 

NJEMAČKA

Lindau – do 27. kolovoza

Tečaj je raspoređen u 25 školskih sati njemačkog jezika tjedno.

Osim gramatike i klasične poduke njemačkog jezika, ovaj je centar poseban po tome što profesori s polaznicima odlaze u trgovine, na tržnicu ili u kafiće tijekom sata kako bi pomogli učenicima da uspostave komunikaciju sa stanovništvom.

U fokusu centra su vodeni sportovi poput paddligna, plivanja, surfanja, skijanja na vodi i slično.

 

AUSTRIJA

Beč tečaj 16+ – održava se kroz cijelu godinu

20 do 30 školskih sati tjedno, ovisno o odabranom tečaju koji može biti – tečaj općeg njemačkog (osnovni, intenzivni i super-intenzivni). specijalizirani tečaj (poslovni njemački ili njemački i glazba) ili tečaj usmjeren na dobivanje certifikata njemačkog jezika (B1, B2 ili C1).

Holiday Course, Beč (16-19 godina) – do 27. kolovoza

Ovaj je tečaj osmišljen za mlade samostalne tinejdžere koji žele poboljšati svoje znanje njemačkog jezika i istražiti Beč. Njemački se uči u grupama po najviše 15 polaznika u 20 ili 30 školskih sati tjedno i 5 dodatnih kulturalnih sati.

 

ŠKOTSKA 

Merchiston Castle, Edinburgh – do 15. kolovoza

Ovaj jezični centar jedan je od najboljih u Velikoj Britaniji. Uključuje 20 školskih sati engleskog jezika, a nastava se provodi metodom tematskih predavanja, odnosno svaki se dan mijenja tema koja se obrađuje na satu. Osim toga, koriste se metode igranja uloga te se razvijaju prezentacijske vještine.

 

MALTA

St. Martin's College – do 28. kolovoza

Ovaj ljetni jezični kamp poseban je jer uključuje standardni tečaj za tinejdžere, ali i Day Camp osmišljen za obitelji koje putuju na Maltu s djecom. Tijekom dana i djeca i roditelji pohađaju satove engleskog jezika – djeca s djecom svoje dobi, a roditelji s odraslima. 

 

PREDNOSTI INDIVIDUALNIH TEČAJEVA STRANIH JEZIKA:

  • fleksibilnost u odabiru razdoblja i trajanja tečaja stranog jezika za odrasle, odnosno ljetnog kampa za djecu,
  • izuzetno bogat izbor destinacija u više od 20 zemalja za tečajeve stranih jezika i ljetne kampove od početne do napredne razine, s različitim intenzitetom ili fokusom nastave,
  • razne mogućnosti smještaja – kod obitelji domaćina, u studentskom ili učeničkom domu, apartmanu, hostelu ili hotelu,
  • prilika za specijalizirani program tečajeva stranih jezika koji kombinira učenje jezika s omiljenim sportom ili hobijem,
  • suživot i komunikacija isključivo s polaznicima drugih nacionalnosti, bez iskušenja da polaznici govore hrvatski što je preduvjet za još brži napredak u učenju novog jezika,
  • uranjanje u tipično školsko ili studentsko okruženje s vršnjacima iz cijeloga svijeta.

 

Pogledajte ponudu i kontaktirajte nas za individualne konzultacije!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka