Ljetni kamp za djecu – iskoristi popust na ActiLingua tečajeve njemačkog jezika

29.04.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu – sve informacije na jednome mjestu!


Ljetni kampovi za djecu opcija su za najbrže, učinkovitije i zabavnije učenje novog jezika! Uz vrhunske satove jezika, u ljetni kamp za djecu omogućuje sudjelovanje u raznim rekreativnim aktivnostima, druženjima, zajedničkim obrocima i suživot s djecom iz cijeloga svijeta, zbog čega će polaznici koristiti novi jezik u različitim situacijama i razgovorima. 

ActiLingua Academy – iskoristi popuste na vrhunske ljetne kampove za djecu, ali i odrasle!

Od otvaranja 1988., ActiLingua je brzo stekla svjetsku reputaciju kao škola jezika s nizom vrhunskih tečajeva njemačkog jezika, idealnim okruženjem za učenje i modernom opremom za podučavanje. Ovaj ljetni kampovi za djecu i odrasle nude vrhunski standard učenja jezika u tri škole na vrhunskim lokacijama u Beču u kombinaciji s atraktivnim programom za slobodno vrijeme i izvanrednim mogućnostima smještaja.

Iskoristi popuste do 20. svibnja:

  • za odabir tečaja u trajanju od 2 tjedna popust od 750 kuna,
  • za odabir tečaja u trajanju od 3 tjedna besplatno prebacivanje na intenzivni tečaj u trajanju od tjedan dana i popust od 750 kuna.

Kontaktiraj nas za više informacija i rezerviraj željeni tečaj na vrijeme!

Učenje njemačkog jezika u Beču

Sa svojom nevjerojatnom prirodom, kulturalnim i arhitektonskim znamenitostima, Austrija je jedna od najčarobnijih europskih destinacija. Gdje god da se okrenete, povijest, glazba i umjetnost ožive, a prekrasni se alpski pogled mijenja u poznate gradove poput Beča. Glavni austrijski grad nudi najbolju kvalitetu života na svijetu zbog svoje sigurnosti, čistoće i raznolike turističke ponude. Sjajna atmosfera koja vlada u zemlji začarala bi svaku mladu osobu i pretvorila učenje i komuniciranje na njemačkom u jedinstveno iskustvo.

ActiLingua Academy
Teresianische Academie tečaj za polaznike od 12 do 17 godina

Prestižna privatna škola ovog tečaja nalazi se u središtu Beča, a na pješačkoj udaljenosti nalaze se mnoge poznate znamenitosti, kao i javni prijevoz. Usred kampusa nalazi se veliki park za slobodno vrijeme i sportske aktivnosti. Nogometno igralište, tereni za odbojku na pijesku i teniski tereni dostupni su za korištenje nakon nastave. Postoji više opcija tečaja njemačkog jezika, a razlikuju se po intenzitetu.

Kontaktiraj nas za više informacija i rezerviraj željeni tečaj na vrijeme!

ActiLingua Academy
Tečaj za odrasle

Jezični tečaj nalazi se nasuprot palače Belvedere u prekrasnoj zgradi smještenoj u jednom od najljepših dijelova Beča, a poznati trg Stephansplatz udaljen je samo 15 minuta javnim prijevozom. Polaznici mogu birati između nekoliko opcija smještaja, ali i razina tečajeva – tečajevi općeg njemačkog, specijalizirani tečajevi i certifikati njemačkog jezika.

Kontaktiraj nas za više informacija i rezerviraj željeni tečaj na vrijeme!

ActiLingua Academy
Berlin Werbelinsee tečaj za polaznike od 10 do 17 godina

Jezični centar nalazi se u parku Schorheide koji je pod zaštitom UNESCO-a. Kampus je smješten usred prostrane šume i pored jezera Werblingen, gdje jezični centar ima svoju plažu. Nastava se odvija svaki radni dan u trajanju od 4 školska sata. Polaznici su raspoređeni u grupe do 14 osoba. Nakon nastave, polaznici mogu sudjelovati u brojnim sportskim aktivnostima – kajak, plivanje, vožnja na vodi na jezeru Werblingen, odbojka, badminton, stolni tenis i mnoge druge.

Kontaktiraj nas za više informacija i rezerviraj željeni tečaj na vrijeme!

Najveća kvaliteta ljetnih jezičnih kampova za djecu i odrasle u inozemstvu je ta da mogu ispuniti sve vaše želje, preferencije i očekivanja. Uz učenje jezika želite istražiti područje STEM-a, trenirati sport ili pjevati? Želite biti u velikom gradu i ići na brojne izlete? Želite biti smješteni u internatu? Sve vaše želje mogu biti ispunjene, potrebno je samo obratiti nam se za pomoć!

Kontaktiraj nas za više informacija i rezerviraj željeni tečaj na vrijeme te iskoristi popuste do 20. svibnja!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka