LJETNI JEZIČNI KAMPOVI ZA DJECU U INOZEMSTVU: Mlađi od 18 smatraju se potpuno cijepljenima i od veljače mogu ući u UK bez ikakvih ograničenja

27.01.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu/ jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / tečaj engleskog jezika / učenje engleskog u Londonu – sve informacije o ljetnim jezičnim tečajevima na jednome mjestu!


Britanska vlada donijela je odluku kojom se od 11. veljače ukidaju sve mjere testiranja za potpuno cijepljene putnike. Premijer Johnson proglasio je UK jednom od najotvorenijih zemalja u Europi, spremnom za međunarodni turistički procvat, koja je spremna dočekati posjetitelje iz cijeloga svijeta za uspješnu godinu punu događaja koji prikazuju širinu kulture, kreativnosti i inovacija.

Ovo je sjajan korak prema ponovnom turističkom otvaranju Ujedinjenog Kraljevstva, kao i motivacija za sve one koji razmišljaju o tome hoće li svoju djecu poslati u škole stranih jezika, odnosno ljetne jezične kampove u inozemstvu. 

Kako će ova odluka utjecati na putovanja:

• sve mjere testiranja bit će uklonjene za potpuno cijepljene putnike od 11. veljače,
• oni koji će putovati u UK, a nisu u potpunosti cijepljeni, morat će napraviti test prije putovanja te PCR do drugog dana boravka u UK-u,
• svi putnici i dalje će morati ispuniti obrazac za lociranje putnika,
• mlađe od 18 godina tretirat će se kao potpuno cijepljene.

Nadam se da će vas ova pozitivna vijest potaknuti i dati vam samopouzdanje da omogućite svome djetetu produktivno ljeto ispunjeno druženjem i cjelodnevnim aktivnostima koje će rezultirati stvaranjem novih vještina i uspomena!

Zanima vas više informacija o ljetnim tečajevima stranih jezika u inozemstvu? Kontaktirajte nas, tu smo da odgovorimo na sva pitanja.

Ključne riječi:
vijesti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka