Engleski jezik ne uči se samo u Engleskoj – pogledajte ostale lokacije! | LJETNI JEZIČNI KAMPOVI ZA DJECU U INOZEMSTVU

14.02.2022

Ljetni kampovi za djecu koje smo izdvojili samo su neki od naše raznolike ponude tečajeva stranih jezika u inozemstvu.


Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Londonu – sve informacije na jednome mjestu!

Najtraženiji ljetni kampovi s tečajevima stranih jezika u inozemstvu upravo su oni u kojima djeca mogu usavršiti svoje znanje engleskog jezika! No, iako je Engleska logičan odabir za tečaj engleskog jezika u inozemstvu, postoje brojne druge opcije na kojima su tečajevi stranih jezika jednako kvalitetni. 

Ovo su ljetni kampovi za djecu u kojima je moguće učenje engleskog jezika:

Ljetni kampovi za djecu u Škotskoj

Poznata po svojoj bogatoj povijesti, visokim planinama i prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah, Škotska svake godine privlači sve više polaznika koji žele naučiti engleski.

Za one od 11 do 18 godina:

MERCHISTON CASTLE, EDINBURGH

Jezični centar Merchiston Castle je jedan od najboljih u Velikoj Britaniji. Prostire se na području od 100 hektara, a škola je opremljena modernim sobama, polivalentnim dvoranama i sportskim terenima.

Program uključuje 20 školskih sati engleskog jezika. Nastava se provodi metodom tematskih predavanja – svaki se dan mijenja tema koja se obrađuje na satu. Osim toga, koriste se metode igranja uloga te je nastava usmjerena na razvoj prezentacijskih vještina. 

Više informacija pročitajte ovdje.

Ljetni kampovi za djecu u Irskoj

Irska je među vodećim svjetskim turističkim središtima što ne iznenađuje jer je jedna od najbogatijih, najrazvijenijih i najsigurnijih zemalja na svijetu.

Za one od 13 do 17 godina:

UNIVERSITY COLLEGE DUBLIN

Tečaj se održava na modernom kampusu University Collegea Dublin, samo 10 min vožnje od centra Dublina. Polaznici mogu koristiti sportske zgrade sveučilišta, a u njima se nalazi 50-metarski bazen, 5 teniskih terena, zatvorena sportska dvorana za odbojku i košarku, tereni za hokej na travi, nogomet, ragbi i druge momčadske igre. 

Tečaj obuhvaća 20 školskih sati engleskog jezika tjedno. Nastavu izvode 2 različita predavača kako bi polaznici bili upoznati s različitim metodama učenja. Jednom tjedno održava se radionica World of Work, a polaznici sudjeluju i u ATC-ovim On-Campus projektima kojima razvijaju svoj potencijal i kreativnost.

Više informacija pročitajte ovdje.

Ljetni kampovi za djecu na Malti

Sredozemni otok Malta jedno je od najprivlačnijih mjesta za sport i odmor, prvenstveno zbog svoje kristalno čiste vode i legendarne gostoljubivosti domaćeg stanovništva. Zbog svojih pristupačnih cijena jedna je od najpopularnijih destinacija za učenje engleskog jezika.

Za one od 12 do 17 godina:

ST. MARTIN’S COLLEGE

Saint Martin’s College vodeća je privatna škola i internat smještena u Swataru u središnjem dijelu Malte. U ovome ljetnom kampu za djecu moguće je birati između tri tipa smještaja – Campus Hub, obiteljski smještaj i hotel.

Učenje engleskog jezika organizira se u 20 školskih sati tjedno. Fokus je na razvoju svih glavnih komponenata jezika: čitanja, pisanja, govora i slušanja. Satovi su ujutro, a u popodnevnim satima se organiziraju sportske i zabavne aktivnosti.

Day Camp za one od 8 do 17 godina:

Program koji je posebno osmišljen za obitelji koje putuju na Maltu s djecom. Tijekom dana polaznici pohađaju satove engleskog jezika – djeca s djecom svoje dobi, a roditelji s odraslima. Tečaj uključuje nastavu engleskog s drugim polaznicima, ovisno o dobi djece, a nakon toga se uključuju u popodnevne sportske i zabavne aktivnosti.

Više informacija pročitajte ovdje,

Ponudu grupnih i individualnih ljetnih jezičnih tečajeva za djecu i odrasle u Engleskoj pogledajte ovdje!

Za pomoć oko odabira ljetnih jezičnih tečajeva u inozemstvu stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka