Zašto odabrati jezični tečaj u inozemstvu za Vaše dijete?

20.05.2021

Jezični tečajevi u inozemstvu najbrži su način za kvalitetno usavršavanje stranoga jezika


Ljeto je idealno vrijeme za razvijanje novih ili usavršavanje postojećih vještina, a jedna od izvrsnih aktivnosti svakako su ljetni jezični tečajevi koji ujedinjuju zabavu i efikasno učenje. Jezični tečajevi u inozemstvu najbrži su način za kvalitetno usavršavanje stranoga jezika te sjajno mjesto za upoznavanje druge djece iz različitih kultura, sudjelovanje u novim interaktivnim aktivnostima i provođenje ljeta koje će pamtiti zauvijek. Ništa se ne može usporediti s učenjem jezika kroz različite aktivnosti u okruženju u kojemu se tim jezikom govori svaki dan, cijeli dan.

Usavršavanje znanja jezika

Najočitiji razlog za slanje djece u jedan od mnogih dostupnih jezičnih ljetnih kampova za djecu je poboljšanje njihovih jezičnih sposobnosti. Ništa se ne može usporediti s učenjem jezika kroz različite aktivnosti u okruženju u kojemu se tim jezikom govori svaki dan, cijeli dan.

Uz učenje i usavršavanje jezika kroz dnevna predavanja i stručno vodstvo, djeca ga dodatno usvajaju razgovarajući sa svojim vršnjacima o temama koje su im zanimljive. Na taj se način strani jezik lakše usvaja, a dinamika korištenja omogućuje da u dva tjedna boravka u kampu za učenje jezika u inozemstvu steknu zavidnu razinu znanja.

Spajanje ugodnog s korisnim – učenje jezika uz odmor

U trenutku kad se učenje jezika predstavlja kao školska ili izvannastavna obaveza, djeca se automatski manje angažiraju. Putovanje u neku od zemalja u inozemstvu koja najviše odgovara njihovim željama i interesima odličan je način za provesti ljeto, a učenje jezika zvuči kao dodatna aktivnost koje će se itekako isplatiti. Uz to, u ljetnim jezičnim kampovima djeca slobodno vrijeme provode onako kako žele; druže se s novim prijateljima, uključeni su u sportske aktivnosti, bave se svojim hobijima.

Vaše dijete uživa u moru? Prijavite ga za sudjelovanje na ljetnom jezičnom tečaju u Španjolskoj. Mašta o tome da posjeti veliki grad? Jezični tečajevi u Londonu odlična su ideja! U svakom slučaju, pružit ćete svome djetetu ljeto na prekrasnoj lokaciji s puno uspomena koje će pamtiti cijeli život.

Uživanje u omiljenim hobijima ili otkrivanje novih

Česta dilema kada je riječ o odabiru ljetnih aktivnosti za vašu djecu jest odlučivanje između obrazovnih aktivnosti i sporta. Ali što ako možete kombinirati oboje?

Za razliku od jezičnih tečajeva u obližnjim školama stranih jezika, u ljetnom jezičnom kampu djeca se mogu baviti svojim omiljenim hobijem ili sportom, komunicirajući na jeziku koji žele naučiti.

Ljubitelji sporta mogu se okušati u nogometu, košarci, ragbiju, tenisu, golfu, jahanju pa čak i surfanju, dok se oni orijentirani na umjetnost mogu baviti hobijima poput mode, kuhanja, umjetnosti i dizajna ili kazališta. Mogućnosti su neograničene!

Upoznavanje vršnjaka iz cijeloga svijeta

Ono što na djecu ostavi najveći dojam prilikom povratka iz ljetnih jezičnih kampova jesu nova poznanstva i prijateljstva s djecom iz različitih krajeva svijeta. Pokazalo se da provedeno vrijeme među osobama iz različitih kultura ima ogroman pozitivan učinak na zrelost i osobni razvoj djeteta, a to je i jedna od najljepših stvari koje ljetni jezični tečaj pruža.

Uz to, odlaskom na jezične tečajeve u inozemstvu djeca iskuse neovisnost i postaju odgovornija. Održavanje soba čistima, dolazak na obroke na vrijeme, pozivi s roditeljima u dogovoreno vrijeme – samo su neke od obaveza koje će pomoći vašem djetetu da stekne neovisnost i nauči se snaći u novim situacijama!

Prvi korak je odabir jezika, a drugi odredišta iz snova vašega djeteta! Ako se i dalje dvoumite, sjetite se da u ljetnim jezičnim kampovima postoji sadržaj u kojem će svako dijete uživati. Pogrešan odabir ne postoji – lokacije ljetnih jezičnih kampova u inozemstvu nevjerojatne su, kao i njihovi programi, a vaše će dijete zasigurno biti veselo i ispunjeno.

Za pomoć oko odabira ljetnih jezičnih tečajeva, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas putem linka i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje. Više informacija o ljetnim jezičnim tečajevima u inozemstvu pogledajte ovdje.

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka