Jezični kampovi Bucksmore u srcu Cambridgea: savršeno mjesto za učenje jezika, stvaranje akademskih vještina i zabavu!

13.04.2023


Tražite uzbudljivo i impresivno iskustvo učenja jezika u inozemstvu? Ne tražite dalje od ljetnih jezičnih kampova Bucksmore, smještenih u srcu jedne od najprestižnijih svjetskih akademskih institucija: Corpus Christi College, University of Cambridge. Tečajevi jezika u Bucksmoreu nude jedinstvenu priliku studentima da unaprijede svoje jezične vještine dok uranjaju u britansku kulturu i stvaraju uspomene za cijeli život.

Razvoj akademskih, sportskih i umjetničkih vještina

Nastavni plan i program u jezičnim kampovima Bucksmore pažljivo je osmišljen kako bi pružio uravnoteženu kombinaciju podučavanja jezika, interaktivnih aktivnosti i kulturnih iskustava. 

Učenici sudjeluju u dinamičnim satovima engleskog jezika koji su usredotočeni na vještine govora, slušanja, čitanja i pisanja, a vode ih iskusni i kvalificirani učitelji koji koriste suvremene tehnike podučavanja kako bi angažirali učenike. Osim učenja u učionici, učenici također imaju brojne mogućnosti vježbanja engleskog u stvarnim životnim situacijama kroz izlete, sport i društvene aktivnosti.

Corpus Christi College tečajevi jezika nude i specijalizirane programe za stjecanje specifičnih vještina poput uvida u inženjerstvo, glazbenu produkciju ili društvene mreže:

•    The Show Must Go On, Young Performer
•    The Art of Noise, Music & Audio Production
•    Build the Future, Design, Engineer, Construct
•    Message Received, The Social Media Influencer

Ovo je skup potpuno akreditiranih programa, što znači da polaznici dobivaju certifikat koji im može pomoći u izgradnji akademskog portfelja te igrati značajnu ulogu u upisu, primjerice, prestižnih sveučilišta u Velikoj Britaniji.

Svi Academic Enhancement programi u sklopu tečajeva jezika sada su sniženi i možete ih rezervirati za £2223 tjedno.

Vrijedno i nezaboravno međunarodno iskustvo

Jedna od jedinstvenih značajki jezičnih kampova Bucksmore je raznolika međunarodna zajednica čiji polaznici postaju dio. S učenicima iz više od 70 zemalja koji pohađaju kampove jezika, učenici imaju priliku steći prijateljstva iz različitih kultura, proširiti svoju globalnu perspektivu i razviti svoje interkulturalne komunikacijske vještine. Ova bogata kulturna razmjena dodaje dodatni sloj dubine iskustvu učenja jezika i stvara poticajno okruženje u kojem studenti mogu napredovati.

Zanima vas više informacija o Bucksmore jezičnim tečajevima ili želite rezervirati tečaj po sniženoj cijeni? Kontaktirajte našu savjetnicu za jezične tečajeve u inozemstvu Leu koja će vam rado odgovoriti na sva pitanja! Kontakt: lea@integraledu.hr

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka