Iskusi kako je učiti u jezičnom kampu iz udobnosti svog doma!

10.04.2020

Academic Summer jedan je od jezičnih centara koji ima najposebniju ponudu svojih jezičnih kampova za učenje engleskog u inozemstvu!


Osim što se njihovi kampovi nalaze u Engleskoj, Švicarskoj i Kanadi, njihovi programi posebni su po tome jer se engleski uči kroz školske predmete.

Ali, ne brini, iz ovih predmeta ne dobivaš ocjene, već samo poznavanje engleskog i posebnog vokabulara vezanog za određeni predmete poput povijesti, biologije ili ekonomije. Ovakvo učenje može ti pomoći prilikom upisa sveučilišta u inozemstvu na engleskom jeziku jer ćeš već poznavati specifični vokabular.

Kako se svi sada nalazimo u vremenima koja su nova i nepoznata za sve nas, ova škola odlučila je dati priliku svima koji bi htjeli vidjeti kako izgleda njihova nastava, da iz sigurnosti i udobnosti svoga doma probaju kako je to učiti engleski u Academic Summeru.

Škola tako nudi online taster satove engleskog jezika za grupu Explorera, kako oni zovu polaznike od 12 do 14 godina i Engagerse, polaznike od 15 do 17 godina. Od 20. do 24. travnja od 16 sati po hrvatskom vremenu polaznici će moći birati između predmeta koje žele slušati a to su sljedeći:

Broj polaznika je ograničen na 10 za svaki predmet zato se obavezno moraš prijaviti što prije na sljedećoj poveznici.

Najpopularniji program Academic Summera je zasigurno priprema učenika za medicinu. Kako znamo da su upisi i prijamni ispiti za medicinu jedni od najkompetitivnijih, jako je važno pripremiti se. A tek kad želiš studirati medicinu na engleskom? Onda je ovakav online tečaj koji ti može dati uvid kako bi to izgledalo ove godine, prava stvar.

Program Get Ready for Medicine koji traje 40 sati od 11. do 29. 5. dođe 1500 funti, a kao i gornji tečaj možeš da odraditi iz udobnosti svoga doma. Uz to iskoristi poseban popust od čak 25% na ovaj program! Brzo nam se javi na info@integraledu.hr! Na tečaju ćete proći sljedeće teme:

  • Pripreme za prijavu na studije medicine u Velikoj Britaniji što uključuje pripreme za intervjue, pisanje motivacijski pisama, životopisa i priprema za pisanje prijamnih testova BMAT i UCAT koji su obavezni za studije medicine u UK.
  • Razvijanje tvojih vještina istraživanja i zajedno s voditeljom tečaja razvijanje tvog vlastitog projekta
  • Razvijanje vještina prezentacije i komunikacije s posebnim naglaskom na vokabular vezan za medicinu
     

Te dva posebna bloka sati kada ćete učiti o sljedećim medicinskim temama:

  • Klinička važnost biologije – patogeni mikroorganizmi i imunološki sustav, respiratorni sustav i homeostaza
  • Virusi i kontrola infekcija

Široku ponudu Academic Sumeer jezičnih kampova kao i ostalih možete vidjeti u digitalnom izdanju našeg kataloga. Javi nam se na info@integraledu.hr za više informacija!

#Jezičnitečajevi #učenjejezikauinozemstvu #jezičnikamp #obrazovanjeuinozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka