5 razloga zašto bi IntegralEdu trebao voditi tvoju prijavu

27.07.2021

Proces prijave na sveučilišta u inozemstvu zna biti itekako kompliciran. Dopusti nam da ti pomognemo!


Naši iskusni obrazovni savjetnici su za tebe pripremili i 5 razloga zašto odabrati IntegralEdu. Pročitaj u nastavku!

1. Sve informacije dobiješ na jednom mjestu

Bilo to da te zanima studij u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Danskoj, Švedskoj ili nekoj drugoj zemlji važno je imati sve informacije o studijima koje nude, rokovima, školarinama, stipendijama. Takve informacije možeš pronaći na raznim mjestima i ponekad nisu provjerene. Naši obrazovni savjetnici imaju sve relevantne i provjerene informacije.

2. Provjerena i sigurna suradnja s našim partnerskim sveučilištima

Znaš li da imamo preko 250 partnerskih sveučilišta u svijetu? Sa svim našim partnerskim sveučilištima ostvarujemo odličnu suradnju i uvijek ih možemo kontaktirati ili zvati ako negdje prijava zapne. Ako treba pregovarati s uvjetima upisa uspjeh je na našoj strani jer partnerska sveučilišta vole naše studente i vrlo su susretljivi kada im šaljemo hrvatske studente!

3. Povezujemo te s drugim maturantima i studentima

Ne želimo da se osjećaš sam/a u svojoj velikoj odluci. Zato te uvijek spojimo s našim studentima koji su već otišli na studij, kako bi sam/a mogla dobiti provjerene informacije i neke tips & tricks kako se snaći u novoj državi. Također, spajamo sve naše klijente kako bi se povezali i da kada dođe imaju mogućnost zajedničkog putovanja.

4. Organiziramo 'predeparture meeting'

Prije odlaska organiziramo jedan finalan susret s nama i svim studentima koji se prijavljuju te godine gdje ti dajemo neke savjete koji će ti pomoći prije odlaska.Uz to pokušamo uvijek i dovesti studente koji su već sve prošli što i vi. Što ponijeti, kako vrijeme će te dočekati, na što trebaš pripaziti – za tebe i tvoje roditelje smo dostupni tijekom cijelog procesa.

5. S tobom smo od prije, tijekom i nakon upisa

Uz tebe smo cijeli proces, želimo ti biti podrška cijelim putem, a tvoj put ne zavšava samim činom upisa. Želimo da imaš sve provjerene informacije na vrijeme kako bi mogao donijeti odluku koja je za tebe. Ostajemo u kontaktu i kad odeš jer želimo biti sigurni da je donešena prava odluka, a jednog dana sa svojim iskustvom možeš pomoći novim generacijama.

Prijave na studij vani su i dalje moguće! Našim obrazovnim savjetnicima možeš se obratiti na info@integraledu.hr ili putem prijavnice već danas!
Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka