Upiši prestižnu švicarsku školu Collège et Lycée Saint-Charles!

05.05.2020

Iduću školsku godinu započni u jednoj od najboljih privatnih srednjih škola u Švicarskoj, ali i svijetu.


Potragu za srednjom školom u inozemstvu koja će ti sve pružiti možeš zaustaviti jer Collège et Lycée Saint-Charles će te pripremiti za upis željenog sveučilišta u inozemstvu!

Privatna srednja škola Collège et Lycée Saint-Charles je među prvim švicarskim školama koje ponovno otvaraju svoja vrata od 11. svibnja. Uslijed promjena koje su nastale oko trenutne situacije u svijetu, ovaj internat je pripremio webinar na kojemu će vas upoznati s programima koje nude i pokazati kako su se prilagodili „novom normalnom“ funkcioniranju školovanja. Ponajviše će biti govora o dvojezičnom International Baccalaureate (IB) programu - koji se u ovoj školi održava na engleskom i francuskom, što je prava rijetkost među školama koje nude ovaj međunarodni srednjoškolski program. Webinar je zakazan za 20. svibnja s početkom u 15 sati. Pridružite nam se!

O Collège et Lycée Saint-Charles

Collège & Lycée Saint-Charles osnovan je davne 1897. godine i ima dugogodišnju tradiciju obrazovanja budućih uspješnih pojedinaca. Škola osigurava visoko kvalitetno obrazovanje uz razvijanje učenikovih osobina posebice dobrote, poštovanja kulture i odgovornosti prema drugima i okolini, pozitivnošću te otvorenošću prema svijetu.

Škola je smještena u prekrasnom gradu Porrentruy u Švicarskoj, u srcu Europe (dva sata od Pariza) - siguran, mali gradić i s lakim pristupom kulturnom bogatstvu Europe. Preko 120 godina, Collège et Lycée Saint Charles pruža učenicima priliku da u potpunosti iskoriste svoj potencijal pod vodstvom profesora koji ih osobno poznaju, koji se brinu za njihovu socijalnu i emocionalnu dobrobit te njihova akademska postignuća.

Smještaj za učenike je osiguran u jednokrevetnim sobama. Nastava će se odvijati s maksimalno 10 učenika u učionici, a svaki od njih će sjediti za vlastitim stolom. Tijekom slobodnog vremena učenicima neće nedostajati zabave jer imaju knjižnicu, fitness klub, unutarnji i vanjski bazen, teren za tenis, golf, jahanje, nogomet, košarku i još mnogo sportova na kampusu.

Ono najbitnije za naglasiti je da je ovo jedan od najbolje rangiranih internata u Švicarskoj s čak 100% uspjehom na ispitima švicarske mature!

Programi

U ovom internatu je dostupan Middle Years Program za učenike od 14 do 16 godina kao priprema za IB program i IB Diploma Program za učenike od 16 godina za zadnja dva razreda srednjoškolskog obrazovanja. IB program se razlikuje time što učenici rade s manje školskih predmeta što im daje mogućnost da se posvete gradivu, razviju vlastito kritičko razmišljanje, strast za istraživanjem i mnoge druge osobine. Program je međunarodno priznat i veliki je plus u životopisu kod upisa prestižnih sveučilišta u inozemstvu.

Stipendije

Dostupne su i stipendije do 10 000 švicarskih franaka za učenike 2. razreda srednje škole koji planiraju upisati zadnja dva razreda u ovoj privatnoj srednjoj školi. Za učenike 3. razreda postoji mogućnost dodjele stipendije za izvrsnost. Za učenike od 8. do 2. razreda srednje škole koji bi željeli upisati Middle Years Program (MYP) također postoji mogućnost dobivanja stipendije na temelju odličnih ocjena u 2019. i 2020. godini.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, potrebno je samo se prijaviti ovdje. Preuzmi naš besplatni katalog o privatnom srednjoškolskom obrazovanju putem linka ili se obrati našim obrazovnim savjetnicima za konzultacije na info@integraledu.hr.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka