Dođi u Kanadu studirati. Ostani živjeti, raditi i istraživati.

05.12.2022


Kanada je postala destinacija u usponu za međunarodne studente čiji snovi uključuju ostanak u zemlji u kojoj završavaju studij. Kanada nudi izravan put do trajnog državljanstva – opciju kojoj teže mnogi međunarodni studenti. Ova je destinacija sve popularnija opcija za studente koji traže i trebaju jeftiniju alternativu za studiranje SAD-u. Kanadska sveučilišta nude diplome jednako prestižne kao one u SAD-u, često po pristupačnijoj cijeni.

Uz to, Kanada je više od dvadeset godina rangirana kao jedno od deset najboljih mjesta za život u svijetu i može se pohvaliti i obrazovnim sustavom koji je rangiran među najboljima.

Zašto studirati u Kanadi?

  • Kanada je na trećem mjestu u svijetu po najboljoj kvaliteti života.
  • Fleksibilan i kvalitetan sustav obrazovanja.
  • Odabir između više od 8000 studija na koledžima i 16 000 na sveučilištima.
  • 7 kanadskih sveučilišta rangirano je među 200 najboljih u svijetu.

Sudjelujte 15. prosinca na Study in Canada virtualnom događaju i otkrijte sve o studiranju u Kanadi:
sveučilišta,
školarine,
stipendije,
uvjeti za upis,
rokovi.

Prezentacije

"There is a Canadian University for All: But How Do I Choose?"

This presentation will introduce you to the three main categories of universities in Canada (primarily undergraduate, comprehensive, and medical/doctoral), provide a broad overview of the admissions process, costs and finances, and a specific look at one of Canada’s premier undergraduate institutions Bishop’s University. - Dan Seneker, Bishop’s University

Bishop's University

Smješteno u prekrasnoj regiji Eastern Townships u Quebecu, Bishop's je jedinstveno sveučilište koje studentima nudi kvalitetno preddiplomsko obrazovanje u području umjetnosti, humanističkih i društvenih znanosti, poslovanju i obrazovanju.
 
Stipendije, nagrade, potpore
 

Više od 7 milijuna dolara u stipendijama, nagradama, potporama i financijskoj pomoći godišnje osigurano je na Sveučilištu Bishop, zahvaljujući velikodušnoj potpori bivših i sadašnjih studenata, nastavnika, osoblja, zaklada, korporacija i privatnih donatora. Otprilike 62% studenata svake godine prima neki oblik financijske pomoći u rasponu od 500 do 20 000 USD po akademskoj godini. Neki oblici financijske pomoći primjenjuju se tijekom cijelog studiranja, a neki su u obliku jednokratnih nagrada. 

SAZNAJ VIŠE O DOGAĐAJU I SUDJELUJ BESPLATNO!

Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka