Diplomski studij u Švedskoj – nova destinacija za tebe!

18.12.2020

Nakon preddiplomskog studija, odlučio si da želiš završiti studij s inozemnom diplomom.


U potrazi si za najboljim izborom za tebe ali ne znaš gdje početi. Puno zemalja u Europi i svijetu nudi odlične studije ali želio bi besplatno studirati? Najbolji izbor za tebe je Švedska! Ova divna sjeverna zemlja je savršen primjer razvijene i moderne zemlje koja konstantno ulaže u daljnji razvoj svog gospodarstva i ekonomije.

Većina diplomskih studija u Švedskoj traje jednu godinu s nekoliko iznimki u trajanju od 2 godine. Dobivaš dovoljan period kako bi proučavao ono što te zanima, dovoljno vremena za istražiti velike krajolike Švedske a ujedno i za upijanje same kulture. Odabir sveučilišta smo ti olakšali pa tako u nastavku pročitaj sve o diplomskim studijima na University West. Sveučilište ćeš imati priliku upoznati 14. siječnja na našem virtualnom jednodnevnom događaju Study in Sweden.

Diplomski studij na University West

Master in Finance

Proučavat ćeš kvantitativne i teorijske alate potrebne za uspješnu karijeru financijskog analitičara. Učit ćeš od visokokvalificiranih predavača i profesora te ćeš postati stručan u glavnim područjima primijenjenih financija (korporativne financije, upravljanje rizicima).

Master in International Business

Švedska je poznata po globalnoj primjeni društveno odgovornih poslovnih praksi, pa ćeš tako na ovom diplomskom studiji dobiti znanje potrebno za pomoć velikim ili malom poduzeću za učinkovito djelovanje u složenim i dinamičnom globalnom poslovnom okruženju.

Master in IT and Management

Na ovom diplomskom studiju su dostupna 3 područja specijalizacije i pripremit će vas za rad u ICT sektoru.

Master in Work Integrated Political Studies

Zanimljiv diplomski studij u trajanju od 2 godine, a velik fokus je na utjecaju društvenih promjena koje su nastale zbog raznih političkih izazova.

Master in Manufacturing Engineering

Dostupan kao jednogodišnji i dvogodišnji diplomski studij koji će te pripremiti za planiranje, projektiranje, razvoj i integriranje procesa, sustava, strojeva i alata za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda.

Master in Electric Vehicle Engineering

Dostupan kao jednogodišnji i dvogodišnji diplomski studij, novi pristup u kojemu su objedinjene nove promjene u automobilskoj industriji,

Master in Metal Additive Manufacturing

Diplomski studij posvećen 3D printanju koje je revolucionaliziralo industrijsku proizvodnju. Proučavat ćete materijale i inženjerstvo, sve u sklopu ovog zanimljivog studija.

Master in Robotics and Automation

Dostupan uživo i za učenje na daljinu (distance learning), industrijski roboti, simulacijske tehnologije i ostalo su svakako ključne stavke koje ćete obraditi na ovom diplomskom studiju.

Master in Child and Youth Studies

Dostupan za učenje na daljinu (distance learning) u potpunosti online podijeljen u dvije godine (part-time), fokus je na proučavanju i razumijevanju različitih uvjeta koji oblikuju, ograničavanju i potiču razvoj kod djece i mladih.

Study in Sweden, 14.1.

Neki od studija ti je zapeo za oko? Zanima te još informacija? Prijavi se za virtualni događaj Study in Sweden, sudjeluj na prezentacijama i razgovaraj s predstavnicima sveučilišta koji će rado odgovoriti na tvoja pitanja. Vidimo se online! Informacije o događaju potraži ovdje, a prijavi se putem linka.
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka